CARSNEWS
MOTONEWS

Πάρε το ασυναγώνιστο Daytona Ares 125 σε τιμή- έκπληξη- Το πιο premium scooter στα 125 κ.εκ.

SCOOTER

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ

Daytona Ares 125
Daytona Ares 125 DAYTONA

Η Daytona προσφέρει την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων στην κατηγορία, με το ολοκαίνουριο Ares 125 GT να είναι ναυαρχίδα στα 125 κ.εκ. προσφέροντας άφθονους χώρους, εντυπωσιακό επίπεδο εξοπλισμού και πολυτέλεια για όλους.

Με προσεγμένη σχεδίαση σε κάθε του λεπτομέρεια, το Ares 125 GT προσφέρει άφθονους χώρους για δύο άτομα, με τη μεγάλη ανατομική σέλα του να εξασφαλίζουν ασύγκριτη άνεση. Κάτω από τη σέλα η οποία στηρίζεται με αμορτισέρ αερίου σε δύο θέσεις, υπάρχει ένας μεγάλος φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος για ένα full-face κράνος και επιπλέον εξοπλισμό, όπως αδιάβροχα, γάντια και άλλα μικροαντικείμενα.

Daytona Ares 125
Daytona Ares 125 DAYTONA

Το ντουλαπάκι στην ποδιά έχει διπλή θύρα USB για φόρτιση smartphone και ηλεκτρονικών συσκευών και ενσωματωμένα Bluetooth ηχεία, κάνοντας το Ares 125 GT απόλυτα συμβατό με τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη σχάρα με τις ενσωματωμένες εργονομικές χειρολαβές συνεπιβάτη, έχει πρόβλεψη για Top Case και σε συνδυασμό με τον πτυσσόμενο γάντζο στην ποδιά, εκτοξεύουν την πρακτικότητα του Ares 125 GT.

Daytona Ares 125
Daytona Ares 125 DAYTONA

Το σύστημα keyless διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με επιπλέον ηχητική προειδοποίηση σε περίπτωση που παραβιαστεί η σέλα. Ο τετράχρονος υγρόψυκτος κινητήρας του ARES 125 GT με ηλεκτρονικό ψεκασμό, έχει σχεδιαστεί με στόχο την οικονομία και την απροβλημάτιστη μακροχρόνια χρήση, χρησιμοποιώντας τις πιο δοκιμασμένες και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις.

Daytona Ares 125
Daytona Ares 125 DAYTONA

Η κατανάλωση περιορίζεται στα μόλις 2,7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα (WMTC3) και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 12 λίτρων, η μέση αυτονομία του ARES 125 GT ξεπερνά τα 440 χιλιόμετρα με οδήγηση σύμφωνη με τα δεδομένα της έγκρισης τύπου. Όλα τα παραπάνω δεδομένα καθιστούν το Ares 125 την καλύτερη και πιο premium πρόταση της κατηγορίας, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά με την εντυπωσιακή τιμή των 2.895 ευρώ.

Related Articles

Η Γένοβα μπλοκάρει τη Vespa από τους δρόμους της

cars

Η Zero σε ένα καθαρόαιμο sportsbike με φωτιά στην καρδιά

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

Τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη: Σοβαρά ο ένας εκ των δύο ατόμων που επέβαιναν στη μηχανή

cars

Η custom Harley του πρωταθλητή δική σας με 43.000 ευρώ

cars

Η KTM θέλει να αγοράσει τη «Ferrari των μοτοσυκλετών»

cars

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι με μοτοσυκλέτα που είχαν κλέψει μια μέρα πριν

cars

Kove 800X Pro -Σε τιμή έκπληξη, η adventure των 95 ίππων

cars

Τραγωδία στην Κορινθία: Νεκρός 49χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας

cars