CARSNEWS
MOTONEWS

Kove 800X Pro -Σε τιμή έκπληξη, η adventure των 95 ίππων

Διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά είναι η νέα adventure Kove 800X Pro με την ελληνική αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. να ανακοινώνει τιμή προσφοράς για όσους την προπαραγγείλουν.

H ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της μοτοσυκλέτας που φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού adventure bikes, της Kove 800X Pro, έχει πλέον ανοίξει, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Η νέα adventure μοτοσυκλέτα της κινέζικης εταιρείας θα βρίσκεται στη χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2024 με την επίσημη τιμή λιανικής να έχει οριστεί στα 8.395 ευρώ.

-

Ωστόσο όσοι προπαραγγείλουν την 800X PRO θα έχουν την ευκαιρία να την κάνουν δική τους στην τιμή προσφοράς της ελληνικής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στα 7.795 ευρώ, με το όφελος να φτάνει τα 600 ευρώ για τον ενδιαφερόμενο.

Η παραπάνω τιμή προσφοράς για την adventure μοτοσικλέτα της Kove ισχύει για τις προπαραγγελίες που θα γίνουν έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2023 και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα ή να την επισκεφτούν άμεσα από αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

H Kove 800X Pro έρχεται για να βάλει δύσκολα στον καθιερωμένο και σκληρό ανταγωνισμό προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και επιδόσεις. Με βάρος, πλήρες υγρών μόλις 185 κιλά, η μοτοσυκλέτα της κινέζικης εταιρείας φέρει εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα 799 κ.εκ. με την απόδοσή του να φτάνει στους 96,5 ίππους και τα 80 Nm ροπής στις 9.000 και 7.500 σ.α.λ. αντίστοιχα.

-

Με απόσταση από το έδαφος στα 275 χλστ., ακτινωτούς τροχούς 21 και 18 ιντσών εμπρός-πίσω, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, στάνταρ ελαστικά της Pirelli και μεγάλε διαδρομές αναρτήσεων, η πρόταση της Kove δείχνει να έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βγει με αξιώσεις εκτός δρόμου και να ικανοποιήσει την όρεξη του αναβάτη της για περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης:

-

Related Articles

MR.KTEO: Για να ταξιδέψεις με ασφάλεια το καλοκαίρι

cars

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας: Οδήγησε την χωρίς να την παντρευτείς

cars

Suzuki: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα GSX-S1000GX των 152 ίππων

cars

Ετοιμάζει η CFMOTO την πρώτη της χιλιάρα;

cars

Τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη: Σοβαρά ο ένας εκ των δύο ατόμων που επέβαιναν στη μηχανή

cars

Μια ανακατασκευασμένη BMW λειτουργεί ως φόρος τιμής για την πίστα

cars

Ευρώπη: Με δίπλωμα αυτοκινήτου επιτρέπει την οδήγηση μοτοσυκλέτας 125κ

cars

Αφιέρωμα – Husqvarna 2024

cars

Formula 1: Η βαθμολογία σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά το GP Αζερμπαϊτζάν

cars