CARSNEWS
MOTONEWS

MR.KTEO: Για να ταξιδέψεις με ασφάλεια το καλοκαίρι

MR.KTEO: Για να ταξιδέψεις με ασφάλεια το καλοκαίρι
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/6/2023

Πριν ξεκινήσεις για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το όχημα σου λειτουργεί στην εντέλεια. Στα MR.KTEO θα είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές και πλήρως λειτουργικό.

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο ή η μοτοσυκλέτα μας επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χλμ και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν και την οικογένεια, η καλή κατάσταση του οχήματος μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα στα MR.ΚΤΕΟ να πραγματοποιηθεί έλεγχος πριν από κάποιο μεγάλο ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσετε, ώστε να κάνετε απροβλημάτιστα όσα χιλιόμετρα επιθυμείτε. Έτσι, πριν την αναχώρηση σας για τον αγαπημένο σας προορισμό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείτε τυχόν κινδύνους, ενώ έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι ταξιδεύετε με ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς που γνωρίζουν τι πρέπει να ελέγξουν και πώς να το κάνουν. Τα MR. ΚΤΕΟ διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μπορούν άμεσα να εντοπίσουν σημεία που χρειάζονται φροντίδα ή προσοχή και θα σε ενημερώσουν έγκυρα για την κατάσταση του αυτοκινήτου ή τουδικύκλου σου, ώστε να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.

Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει. Τόσο απλά.Αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν θέλεις να τον σπαταλήσεις στη μετακίνηση από και προς το σημείο τεχνικού ελέγχου, τα Mr. ΚΤΕΟ έχουν τη λύση. Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές. Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ. Εσύ ορίζεις την ώρα και το σημείο παραλαβής και τα Mr. ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα το όχημά σου. Ο τεχνικός έλεγχος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

Για κάθε όχημα υπάρχει ένα συγκεκριμένο «παράθυρο» μερικών εβδομάδων μέσα στο οποίο πρέπει να διενεργηθεί τεχνικός έλεγχος. Σε περίπτωση που ο έλεγχος γίνει εκπρόθεσμα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος επιβαρύνεται με πρόστιμο το ποσό του οποίου εξαρτάται από το πόσες ημέρες έχουν περάσει από την ημερομηνία που έπρεπε να περάσει ΚΤΕΟ το όχημα. Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην 

ηλεκτρονική φόρμα

 και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.

www.mrkteo.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Διαγωνισμός carandmotor.gr: Δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Bury

Η μεγάλη Black Friday προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO συνεχίζεται

cars

Επτά Παγκόσμιοι τίτλοι για την Metzeler το 2023 – Μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Enduro και στο ISDE

cars

Το φάνταξαν και φέτος

cars

Μια συναρπαστική δημιουργία 217 αλόγων από την Curtiss

cars

YouTuber σκοτώθηκε με μοτοσυκλέτα προσπαθώντας να πιάσει 300 χλμ./ώρα –Δείτε βίντεο

cars

Kawasaki ZX-4RR – Το νέο 4κύλινδρο 400άρι αποκτά την δική του αγωνιστική διοργάνωση

cars

Gigi Dall’Igna Ducati: “Η διαφορά μεταξύ των εργοστασιακών και των δορυφορικών μηχανών θα είναι λίγο μεγαλύτερη το 2024”

cars

Test – Suzuki V-Strom 1050 (2023) – Αποστολή στο Λουτράκι

cars