CARSNEWS
MOTONEWS

Διαγωνισμός carandmotor.gr: Δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Το μεγαλύτερο event για τη μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα επιστρέφει και ανοίγει τις πύλες του στις 10 Απριλίου. Πάρτε τώρα μέρος στον διαγωνισμό του carandmotor.gr με έπαθλο 10 διπλές προσκλήσεις.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 είναι γεγονός. Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο υπερσύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo, από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου (καθημερινές 14:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, τις υπηρεσίες, όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης αλλά και να οδηγήσει σε οργανωμένο χώρο πίστας (test ride) όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες.

-

έκθεση μοτοσυκλέτας 2024

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 το carandmotor.gr θα έχει το δικό του περίπτερο, με πολλές εκπλήξεις για τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να βρεθούν στο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo.

Πώς θα κερδίσετε τις 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του Facebook του carandmotor.gr και να αφήσει το σχόλιο του κάτω από το post του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, μέχρι την Τετάρτη 10/4/2024 και την ίδια ημέρα, στις 11:00, μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν οι 10 τυχεροί νικητές.

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να πάρετε μέρος

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Related Articles

“SYM SIBERIA”: Ως την άκρη του κόσμου και πίσω με μοτοσυκλέτα

cars

Στον τομογράφο της ΕΛ.ΑΣ. η μοτοσυκλέτα των βομβιστών του Υπ. Εργασίας

cars

ABUS κλειδαριά δισκόφρενου με συναγερμό 10MM 277A RED

cars

Τροχαίο με ακρωτηριασμό στα Χανιά

cars

Moto Morini X-Cape 650: Με τιμή που γεννά περιπέτειες.

cars

Nέα BMW R 1300 GS – Ανεβάζει τον πήχη στη μεγάλη κατηγορία των μοτοσυκλετών adventure

cars

MOTO MORINI: X-CAPE 650 με δώρο 800 ευρώ εργοστασιακά αξεσουάρ

cars

Τα ΕΛ.ΤΑ. θα κινούνται με SYM

cars

KTM – Έρχονται νέα 990 Adventure και 990 SMT;

cars