CARSNEWS
MOTONEWS

Moto Morini X-Cape 650: Με τιμή που γεννά περιπέτειες.

Moto Morini X-Cape 650: Με τιμή που γεννά περιπέτειες.
  • Διαβάστηκε από 3.800 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2023

Το Moto Morini X-Cape 650 είναι μια μοτοσυκλέτα με adventure Rally εμφάνιση, μια σχεδιαστική γραμμή, που ακολουθούν όλο και περισσότερες εταιρείες για τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Ο δικύλινδρος κινητήρας του συνδυάζεται με το στιβαρό πλαίσιο και τα επώνυμα περιφερειακά μέρη του, δημιουργώντας ένα περιπετειώδες σύνολο.

Επιδόσεις: Με 60 ίππους και 56 Nm ροπής καθώς και 5,5λ/.100χλμ μέση κατανάλωση.

Το Moto Morini X-Cape 650 είναι εξοπλισμένο με υγρόψυκτο, δικύλινδρο DOHC κινητήρα χωρητικότητας 649 κ. εκ. με απόδοση 60 ίππων στις 7.000 σ.α.λ. και 56 Nm ροπής στις 8.250 σ.α.λ. Το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού της Bosch, πετυχαίνει μέση κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν στις δοκιμές μας 5,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 18 λίτρων η αυτονομία του ξεπερνά τα 320 χιλιόμετρα. Στις δοκιμές μας το μοντέλο φλέρταρε με ταχύτητες που έφθασαν έως και τα 200 χιλιόμετρα, με την 6 σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, που εφοδιάζεται με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Φρένα από την Brembo και αναρτήσεις Marzocchi.

Το ατσάλινο πλαίσιο του Moto Morini X-Cape 650 συνεργάζεται με τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των Pirelli Scorpion Rally STR που χρησιμοποιεί ως ελαστικά πρώτης τοποθετήσεις, να είναι 110/80-19 και 150/70-17 αντίστοιχα. Επιπλέον ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα εκδόσεις με χυτές ζάντες αλουμινίου ή ακτινωτές, ότι ταιριάζει στις διαδρομές των αποδράσεων του. Το σύστημα της πέδησης είναι από την Brembo και αποτελείται εμπρός από δύο δίσκους 289 mm με δαγκάνες δύο εμβόλων και πίσω από δίσκο 255 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων, εποπτευόμενα από ABS MP 9.1 της Bosch. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Marzocchi και συνδυάζουν εμπρός ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 50 mm με μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Το συνολικό του βάρος είναι 213 κιλά και η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι 820 mm προσφέροντας ψηλή θέση οδήγησης.

 

Με οθόνη TFT 7 ιντσών και δύο θύρες USB.

Η εμφάνιση του Moto Morini X-Cape 650 βασίζεται στον Adventure χαρακτήρα του και θυμίζει μοτοσυκλέτες των αγώνων Rally. Τα φωτιστικά του σώματα είναι τεχνολογίας Led ενώ η ενημέρωση του αναβάτη γίνεται μέσω οθόνης TFT 7 ιντσών και είναι από τις μεγαλύτερες που εξοπλίζεται ένα μοντέλο της κατηγορίας του, επιτρέποντας την διασύνδεση με Smartphone. Στον standard εξοπλισμό του εφοδιάζεται με φωτιζόμενους διακόπτες στα χειριστήρια, δύο θύρες USB και χούφτες που ολοκληρώνουν την εμφάνισή του. Είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματισμούς: Red Passion, Smoky anthracite, White Carrara και Gold Wheels edition.

Η τιμή της αρχικής έκδοσης του Moto Morini X-Cape 650 είναι: 7.890 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Νεκρός 55χρονος σε ατύχημα με ιστορική, τρίκυκλη μοτοσυκλέτα

cars

CFMOTO – Παρατείνεται η προσφορά του δωρεάν T-Box

cars

Pole position για τον Francesco Bagnaia στο Red Bull Ring

cars

Νέο Renault Austral: SUV με στόφα πρωταθλητή

cars

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα στη Ζάκυνθο

cars

H Έκθεση Μοτοσικλέτας επιστρέφει στις 10-14 Απριλίου με όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς

cars

Triumph Tiger Sport 660: H καλύτερη sport adventure μοτοσυκλέτα στην αγορά

cars

Η δίτροχη τρέλα!

cars

Η ηλεκτρική μηχανή που τραβά όλα τα βλέμματα

cars