CARSNEWS
MOTONEWS

Pole position για τον Francesco Bagnaia στο Red Bull Ring

Pole position για τον Francesco Bagnaia στο Red Bull Ring
  • Διαβάστηκε από 1.013 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/08/2023

Ο Ιταλός της Ducati έθεσε τις βάσεις για ένα καλό αποτέλεσμα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, εκκινώντας από την Pole Position.

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Πρώτες Κατακτήριες

Πολλά μεγάλα ονόματα βρέθηκαν στις πρώτες κατακτήριες των MotoGP στο Red Bull Ring, προετοιμάζοντάς μας για ένα 15λεπτο γεμάτο δράση. 

Μετά τα πρώτα περάσματα ήταν οι Pol Espargaro και Luca Marini που βρίσκονταν στις 2 πρώτες θέσεις πρόκρισης. Μάλιστα οι 2 τους βελτίωσαν τους χρόνους τους στον επόμενο γύρο τους, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στους υπόλοιπους. 

Ο πρώτος που κατάφερε να τους ξεπεράσει ήταν ο Jack Miller, που με 8 λεπτά να απομένουν πέρασε πρώτος και έβγαλε εκτός τον Marini

Στις δεύτερες εξόδους των αναβατών ο Marini απάντησε, και με 45 δευτερόλεπτα να απομένουν έκανε 1:29.120 για να ανέβει στην πρώτη θέση. Αυτός ο γύρος θα αποδεικνυόταν κομβικής σημασίας, καθώς αμέσως μετά ο Miller έκανε 1:28.831 για να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση και τελικά ήταν οι 2 τους που πήραν το εισητήριο για τις δεύτερες κατατακτήριες. 

Ο Marc Marquez κατάφερε να φτάσει μόνο στην 8η θέση και θα ξεκινήσει τους αγώνες από τη 18η θέση. 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δεύτερες Κατατακτήριες


Στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων, ο Brad Binder ξεκίνησε δυναμικά και έφτασε στην κορυφή μετά τα πρώτα περάσματα, όμως σύντομα οι Francesco Bagnaia και Fabio Quartararo κατάφεραν να κάνουν το 1-2, θυμίζοντάς μας τις περσινές και προπέρσινες μάχες τους. Ο Viñales απάντησε και στο τέλος των πρώτων εξόδων ήταν στην προσωρινή pole position. 

Όταν οι αναβάτες βγήκαν με τα νέα ελαστικά από τα pits, η πρώτη θέση άλλαξε σε δευτερόλεπτα χέρια μεταξύ των Brad Binder, Jack Miller και Jorge Martin, όμως ο Viñales τους ξεπέρασε αμέσως και έμεινε στην κορυφή σχεδόν μέχρι το τέλος. 

Εκεί, 30 δευτερόλεπτα πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Bagnaia έκανε 1:28.539 και κατάφερε να κατακτήσει άλλη μια pole position στην πορεία για την υπεράσπιση του τίτλου του. 

Μαζί του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι Maverick Viñales και Brad Binder, ενώ από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι Jack Miller, Alex Marquez και Luca Marini

Στην τρίτη σειρά θα βρούμε τους Marco Bezzecchi, Miguel Oliveira και Fabio Quartararo, μπροστά από τους Johann Zarco, Aleix Epsargaro και Jorge Martin, του οποίου ο ταχύτερος γύρος ακυρώθηκε λόγω υπέρβασης των ορίων της πίστας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

MotoHorn 2.0 – Αυτή είναι η δυνατότερη αερόκορνα μοτοσυκλέτας του κόσμου

cars

2024 Royal Enfield Shotgun 650

cars

Copy, Paste και βουαλά! Γνωρίστε την Ducasu DK400

cars

Η μοτοσυκλέτα της EΛ.ΑΣ. από την οποία δεν ξεφεύγει κανείς

cars

Νέο Voge 125R ABS στην Ελλάδα με τιμή 2.795 €

cars

Νταής Θωμάς: Γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης KTM / Duca

cars

SYM HD300, συνάντησε τις καλύτερές σου προσδοκίες

cars

Ηλιούπολη: Συλλήψεις 6 ανηλίκων για κλοπή μοτοσυκλέτας

cars

Test – Ducati Diavel V4: Αποστολή στο Dubai

cars