CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Φριζάχερ ανυπομονεί να κάψει λάστιχο στη Θεσσαλονίκη (vid)

O Αυστριακός που θα οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1 σε ελληνικούς δρόμους, στέλνει το δικό του μήνυμα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Red Bull Showrun by Alumil έχει αρχίσει! Σε ένα περίπου μήνα, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουμε ένα απόγευμα γεμάτο γκάζια, με Formula 1, Drift και εναέρια ακροβατικά, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης!

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το ελληνικό κοινό θα ζήσει μοναδικές στιγμές, με τον εκκωφαντικό ήχο του V8 κινητήρα της πρωταθλήτριας RB7 να αναμένεται να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Αυτός που θα οδηγεί το εμβληματικό μονοθέσιο, θα είναι ο πρώην πιλότος της Formula 1, Πάτρικ Φριζάχερ. Ο Αυστριακός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ταχύτητας στην Ελλάδα. Δείτε το πατώντας play!

Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την ωμή δύναμη και τον εκκωφαντικό ήχο του V8 κινητήρα της. Επιταχύνσεις, donuts και burn-outs θα μεταμορφώσουν τον εμβληματικό παραλιακό πεζόδρομο της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Και όταν λέμε του μηχανοκίνητου αθλητισμού το εννοούμε! Πέρα από την RB7, εκείνη τη μέρα θα δεις επίσης drifting με τις θηριώδεις G82 BMW M4 και τους Red Bull Driftbrothers, τους Ελίας και Γιοχάνες Ουντότζι. Δύο αδέλφια από τη Γερμανία, με πολλούς τίτλους σε διεθνείς διαγωνισμούς drifting και μία θέση στο τοπ 10 των καλύτερων οδηγών παγκοσμίως.

Θα υπάρχει επίσης stunt riding με το Suzuki GSX600R και τον Λιθουανό Αρούνας “Άρας” Γκιμπιέζα έναν από τους πιο γνωστούς freestyle riders στον κόσμο. Και ως κερασάκι στην τούρτα, το βλέμμα θα σηκώνεται και ψηλά, μιας και θα υπάρχει και show από αέρος!

Related Articles

F1: Αύξηση του ορίου μπάτζετ για το 2023;

cars

Δεν θέλει άλλα σιρκουί πόλης ο Vettel

cars

Formula 1: «Βόλτα» με μονοθέσιο και στην Αυστρία ο Μαξ Φερστάπεν

cars

Σουλαγιέμ: Διερευνάται για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα!

cars

How the FIA went from seven F1 new team bids to Andretti

cars

Η Aston Martin παρουσίασε την νέα Vantage ως αυτοκίνητο ασφαλείας της

cars

McLaren F1: Μεγαλώνει το τεχνικό της τμήμα για το 2023

cars

F1 2024: Ο πλήρης οδηγός για τη νέα σεζόν

cars

Hamilton: Θα πρέπει να με ανεχτείτε για λίγο καιρό ακόμη!

cars