CARSNEWS
MOTONEWS

MotoHorn 2.0 – Αυτή είναι η δυνατότερη αερόκορνα μοτοσυκλέτας του κόσμου

Οι δυνατές εξατμίσεις δεν σώζουν ζωές. Με αυτή την κόρνα, όμως, κάτι θα κάνεις. Ίσως χάνοντας τα αυτιά σου, στην πορεία. 

Και στα αστεία, αλλά και στα σοβαρά, οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών έχουν κατηγορηθεί, ότι τοποθετούν κόρνες ανεπαρκούς έντασης, στα μοντέλα τους, την στιγμή που η μοτοσυκλέτα στην πράξη χρειάζεται μια «βαρβάτη» κόρνα -διότι, αφού γίνεται δύσκολα αντιληπτή οπτικά, τουλάχιστον να γίνεται ηχητικά!  Ε, η εταιρεία MotoHorn το τερμάτισε!

Η MotoHorn, με έδρα το Portland, Oregon των ΗΠΑ -που αλλού- προσφέρει ουσιαστικά… αερόκορνες τύπου φορτηγού/τρένου, για μοτοσυκλέτες! Το κιτ, που μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, αποτελείται από όλα τα απαραίτητα: Τον «τενόρο», τον συμπιεστή του αέρα και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, για να βάλετε το κλάξον στην μοτοσυκλέτα σας. Η κόρνα αυτή, με το πάτημα του πλήκτρου, παράγει ήχο έντασης… 150 Decibels (!!!!), που είναι ικανή να κάνει την μοτοσυκλέτα σας αντιληπτή, σε μία απόσταση 4 χιλιομέτρων! Μάλιστα η MotoHorn είναι τόσο σίγουρη ότι πουλάει τις πιο δυνατές κόρνες μοτοσυκλέτας, που υπόσχεται… επιστροφή χρημάτων, αν βρείτε πιο δυνατή κόρνα! Αν είναι δυνατόν… 

Η τιμή της MotoHorn 2.0, όπως λέγεται το μοντέλο της κόρνας, ανέρχεται στα 99 δολάρια, σίγουρα πολύ φθηνότερο από ένα… αναιμικό σύστημα ολόσωμης εξάτμισης. Στην τιμή, δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ΩΡΛ και την ακουστικών βαρηκοΐας -με 150 decibel, μπορεί να σε ακούν οι άλλοι σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων, αλλά σύντομα δεν θα τους ακούς εσυ.

Related Articles

Μήπως τελικά η μεγάλη αυτονομία στα ηλεκτρικά δεν μας χρειάζεται;

cars

Αυτή είναι η νέα CBR 600 RR του 2024

cars

Δολοφονία Καραϊβάζ: Εντοπίστηκε ύποπτο βαν – Τι ερευνά η αστυνομία

cars

Αυτές είναι οι νέες εκδόσεις της Yamaha Tenere 700 -Πόσο κοστίζουν

cars

Το νέο Zeeho AE6+ είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε τιμή- έκπληξη

cars

Μια Ducatti που πήρε τα βουνά της Αλάσκας

cars

Brixton Cromwell 125: Δίνει στυλ στις μετακινήσεις σου.

cars

Best Moto by LS2 – KTM 390 Adventure SW: Η Α2 μοτοσυκλέτα με την καλύτ

Bury

Kymco Xciting VS 400 TCS/ABS – Ακόμα πιο Xciting!

cars