CARSNEWS
MOTONEWS

Brixton Cromwell 125: Δίνει στυλ στις μετακινήσεις σου.

  • Διαβάστηκε από 1.878 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/09/2023

Το Brixton Cromwell 125 είναι μια μοτοσυκλέτα με vintage αισθητική και είναι εξοπλισμένη με αερόψυκτο κινητήρα απόδοσης 11 ίππων και χαμηλή κατανάλωση, με ακτινωτούς τροχούς και επιλογή ανάμεσα σε έκδοση με ABS ή CBS.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

BRIXTON: Cromwell 1200, ride the new-old school!

Με αερόψυκτο κινητήρα και απόδοση 11 ίππων.

Το Brixton Cromwell 125 είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο, αερόψυκτο 125άρη κινητήρα που αποδίδει 11 ίππους στις 9.000σαλ. και 9.7 Nm ροπής στις 6.500σαλ. Η τροφοδοσία του κινητήρα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψεκασμού και πετυχαίνει σύμφωνα με την Brixton μέση κατανάλωση 2.3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 14 λίτρων η αυτονομία του φτάνει τα 600 χιλιόμετρα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω 5 σχέσεων του κιβωτίου και καταλήγει στον πίσω τροχό με αλυσίδα, ενώ η τελική του ταχύτητα σύμφωνα με την εταιρεία είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με ακτινωτούς τροχούς και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ABS ή CBS.

Οι ακτινωτοί τροχοί του Brixton Cromwell 125 είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι 100/90-18 και 120/80-17 αντίστοιχα.  Το σύστημα της πέδησης αποτελείται εμπρός από δίσκο 276 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και πίσω από δίσκο 220 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων που εποπτεύονται από ABS ή CBS (συνδυασμένο σύστημα πέδησης). Οι αναρτήσεις συνδυάζουν τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός με δύο αμορτισέρ πίσω ρυθμιζόμενα ως προς την προ-φόρτιση του ελατηρίου. To Brixton Cromwell 125 εκτείνεται κατά μήκος 2.020 mm, με πλάτος 850 mm και το ύψος του φτάνει τα 1.105 mm ενώ το βάρος του είναι μόλις 135 κιλά και η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι 770 mm διευκολύνοντας την πρόσβαση στον αναβάτη.

Με modern classic αισθητική, DRL τύπου LED και Vintage κοντέρ.

Η αισθητική γραμμή του Brixton Cromwell 125 είναι modern classic και συνδυάζει νέες τεχνολογίες όπως τα φωτιστικά σώματα τύπου LED με κλασσικές γραμμές και προσθήκες όπως τα vintage γραφικά και το ρεζερβουάρ που παραπέμπει σε μοντέλα μιας άλλης εποχής. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικό στροφόμετρο με ψηφιακό ταχύμετρο και άλλες πληροφορίες που ενημερώνουν τον αναβάτη για την μοτοσυκλέτα και την οδήγησή της. Οι χρωματισμοί Charly Brown και Backstage Black αφορούν την έκδοση που είναι εξοπλισμένη μόνο με ABS ενώ οι χρωματισμοί Timberwolf Grey και Submarine Yellow παρέχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε CBS και ABS.

Η τιμή του Brixton Cromwell 125 είναι: 2.795 ευρώ.

Το Brixton Cromwell 125 είναι κατάλληλο για άδεια οδήγησης της Α1 κατηγορίας ή διπλώματος αυτοκινήτου.

 

Brixton Cromwell 125

Με αερόψυκτο κινητήρα και απόδοση 11 ίππων.

Με ακτινωτούς τροχούς και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ABS ή CBS.

Με modern classic αισθητική, DRL τύπου LED και Vintage κοντέρ.

Θα επέλεγες μια μοτοσυκλέτα με vintage εμφάνιση;

 

 

Related Articles

Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία με μοτοσυκλέτα! – ΕΛΛΑΔΑ

cars

Πώς θα καταλάβεις ότι αξίζει ένα μεταχειρισμένο μέσα σε λίγα λεπτά -Τα μυστικά που δεν θα σου πει κανείς

cars

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στο Ηράκλειο – Νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός (ΒΙΝΤΕΟ)

cars

kozan.gr: Τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της στροφής των διοδίων της Καλαμιάς Κοζάνης για την είσοδο στην Εγνατία Οδό – Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείοτων ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

cars

2024 HONDA CB650R

cars

Συνεργασία μεταξύ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ και Santander Consumer Finance

cars

Τροχαίο στην Κοζάνη: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΚΤΕΛ – Νεκρός ο 33χρονος οδηγός [Εικόνες

cars

Τροχαίο έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας – Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός μηχανής

cars

Οι νέες μοτοσυκλέτες των παιχτών της ΑΕΚ

cars