CARSNEWS
AUTONEWS

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

Η κακοκαιρία Daniel που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του Ακρόπολις, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα (4/9) από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίησε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Η σημερινή ημέρα (6/9) αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

Αργά το απόγευμα της 5/9/23 η οργάνωση δημοσίευσε δελτίο πληροφοριών με το οποίο μετέφερε την διεξαγωγή του Shakedown αντί της Πέμπτης, για αύριο Τετάρτη, ενώ άλλαζε και πάλι το πρόγραμμα των αναγνωρίσεων, με την ειδική (7/10) Παύλιανη να παραμένει κλειστή σε μια προσπάθεια να προστατευτεί η ποιότητα του οδοστρώματος. Τελικά, λίγες ώρες μετά το δελτίο πληροφοριών ακυρώθηκε και η διαδικασία του Shakedown παραμένει προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7/9 στις 08:00 το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ κάποιες φήμες για ματαίωση του αγώνα θεωρούνται ανυπόστατες.

Related Articles

Ηλεκτρικά: Καλά τα φτιάχνετε, αλλά ποιος αγοράζει;

cars

Τραγωδία στο Λασίθι: Ληγμένη η μοιραία φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου Μανώλη

cars

Ford Kuga PHEV. Στη πρώτη θέση των πωλήσεων τον Απρίλιο

cars

Mercedes-Benz E-Class facelift. Σοφιστικέ, πολυτελής και σύγχρονη!

cars

Νέο Opel Mokka. Σύγχρονο, μοντέρνο και… ηλεκτρικό!

cars

Το νέο Mazda CX-60 διαθέτει σύστημα αναγνώρισης προσώπου για σωστή και ασφαλή οδήγηση

cars

Video: Πώς και πόσο επηρέασαν οι κανονισμοί εκπομπών ρύπων το Audi RS3;

cars

Οι 8 κρίσιμες ημερομηνίες μέχρι τις ευρωεκλογές του Ιουνίου – Ο οδικός χάρτης έως τις κάλπες

cars

Βροχή τα αστέρια από τον Euro NCAP για 12 νέα μοντέλα!

cars