CARSNEWS
AUTONEWS

Νίσυρος: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια ηλικίας 10 έως 15 ετών, δείχνοντάς τους πορνογραφικό υλικό.

Ο αρχαιοφύλακας, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», πέρασε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης, όταν του γνωστοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Έχουν ληφθεί καταθέσεις από 12 παιδιά

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί καταθέσεις από 12 παιδιά, τα οποία φέρεται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα, καθώς και από εννέα γονείς. Από όλες τις καταθέσεις διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, πως από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον φετινό Απρίλιο ο 62χρονος προσέγγιζε ανηλίκους και με διάφορες προφάσεις τούς προσκαλούσε στο διαμέρισμά του, όπου προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις και επίδειξη πορνογραφικού υλικού.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο πατέρας 10χρονου αγοριού κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, υποστηρίζοντας πως ο κατηγορούμενος απομόνωσε τον γιο του σε έναν υπόγειο χώρο και του έδειξε πορνογραφικό βίντεο και μια πλαστική ερωτική κούκλα.

Related Articles

Γιώργος Καρκάς για Άννα Μαρία Βέλλη: Κάθε φορά που της πέφτουν οι followers επαναφέρει το θέμα

cars

Ηλεκτρικό Volvo XC40, μέρος δεύτερο.

cars

Πανικός σε πτήση που κόπηκε το ρεύμα κατά την απογείωση – Οι επιβάτες έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να ανασάνουν

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Έπεσε σε κώμα από γυρισμένη τρίχα στη βουβωνική χώρα – Έπαθε πνευμονία και έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

cars

Το νέο Subaru WRX STI αυξάνει τα όρια της ταχύτητας και της τεχνολογίας!

cars

Σεισμός ταρακούνησε την Αμφιλοχία

Bury

Πώς δημιουργήθηκε το Batmobile για το Μπάτμαν με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

cars

Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία επιμένουν οι Ρώσοι

Bury