CARSNEWS
AUTONEWS

Έπεσε σε κώμα από γυρισμένη τρίχα στη βουβωνική χώρα – Έπαθε πνευμονία και έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Μια τρίχα που γύρισε στη βουβωνική χώρα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν νεαρό πατέρα, καθώς πήγε στο νοσοκομείο, έπεσε σε κώμα, κόλλησε γρίπη και τελικά υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Steven Spinale που είναι περίπου 30 ετών προσπάθησε να αφαιρέσει μια τρίχα που γύρισε και τελικά νοσηλεύτηκε με εσωτερική αιμορραγία. Στο νοσοκομείο κατέρρευσε ξαφνικά και έπεσε σε κώμα, ενώ μετά από λίγο κόλλησε ένα βακτήριο, ανέφερε η New York Post σε σχετικό άρθρο.

Η αδερφή του Michelle κατέγραψε την όλη εμπειρία και ανέφερε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια ο άνδρας προσβλήθηκε από σηψαιμία, ενώ κόλλησε γρίπη και έπαθε δύο φορές πνευμονία.

Οι γιατροί τού έδωσαν 4% πιθανότητες επιβίωσης και τόνισαν πως αν επιβιώσει, δεν σημαίνει ότι θα ξυπνήσει από το κώμα. Τελικά, τον υπέβαλλαν σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και τον τοποθέτησαν σε ειδικό κρεβάτι, ώστε να μπορεί να αναπνέει, αφού οι πνεύμονες του είχαν σχεδόν κλείσει.

Ο Steven επέζησε από όλη αυτή την περιπέτεια, αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως, ενώ η αδερφή του προσπαθεί να μαζέψει χρήματα μέσω GoFundMe, ώστε να καλύψει τις θεραπείες του.

Related Articles

Νέο Volkswagen Transporter 6.1. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Nissan GT-R. Η δημιουργία του

cars

Νέο Toyota Mirai. Η δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητού μοντέλου

cars

Fiat Panda CNG. Οικονομικό σε όλα του

cars

Ford Kuga. Με πλήρες πακέτο ασφάλειας

cars

7 στους 10 Έλληνες οδηγούς έχουν περάσει με πορτοκαλί-κόκκινο – Τι συμβαίνει στους δρόμους

cars

Νέο Mitsubishi Eclipse Cross. Με λίγες αλλά στοχευμένες αλλαγές.

cars

Η Toyota συνεχίζει την εξέλιξη solid state μπαταριών με το βλέμμα στο 2025.

cars

Το νέο Fiat Panda θα επιστρέψει στις ρίζες του!

cars