CARSNEWS
F1 & RACES

O Βολφ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Ο Αυστριακός θα απουσιάσει από ένα Grand Prix στη φετινή σεζόν της Formula 1, καθώς θέλει να απαλλαγεί από έναν χρόνιο τραυματισμό.

Οι περιπέτειες του Τότο Βολφ συνεχίζονται, καθώς ο επικεφαλής της Mercedes-AMG θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες. Όπως αναφέρει το racingnews365, ο Αυστριακός θα κάνει επέμβαση στο πόδι λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό.

Ως αποτέλεσμα θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του στο επερχόμενο Grand Prix Ιαπωνίας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22-24 Σεπτεμβρίου. Τη θέση του στο γκαράζ της Mercedes θα πάρει ο Διευθυντής Εξέλιξης οδηγών, Ζερόμ Ντ’ Αμπρόζιο, ο οποίος πήγε στη Mercedes στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο 37χρονος Βέλγος είναι ο πρώην επικεφαλής της Venturi στη Formula E, ενώ αγωνίστηκε στη Formula 1 με τη Marussia το 2011 και σε ένα GP με τη Lotus το 2012.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βολφ θα απουσιάσει από αγώνα της Formula 1. Τα τελευταία χρόνια, λόγω του γεμάτου προγράμματος, ο Αυστριακός έχει επιλέξει να… δουλέψει από το σπίτι στο Μπράκλεϊ που βρίσκεται το εργοστάσιο της Mercedes.

Η νέα περιπέτεια του Βολφ έρχεται μετά από τον τραυματισμό που υπέστη κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του. Φαίνεται πως ξεπέρασε αυτό τον τραυματισμό που ήταν στο χέρι καθώς στον αγώνα της Μόντσα δεν είχε γύψο ή νάρθηκα.

Φωτογραφίες: Mercedes

Related Articles

Επίσημο: Η Toro Rosso ανακοίνωσε τον Albon για το 2019

cars

«Fake News» η μεταγραφή του Hulkenberg στη BMW

cars

F1 Δοκιμές Μπαχρέιν: Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας

cars

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

cars

H TUDOR επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

cars

F1: Νέο πολυετές συμβόλαιο του Norris με τη McLaren

cars

O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher

cars

Όταν η McLaren ήθελε δίδυμο Hamilton-Vettel

cars

O Schumacher θα οδηγήσει στο FP1 του Νίρμπουργκρινγκ!

cars