CARSNEWS
AUTONEWS

Παππάς για κινητά: Η ποινή θα έπρεπε να είναι να κάτσουν παραπάνω οι μαθητές στο σχολείο, όχι να απομακρυνθούν

Τις αλλαγές που έρχονται στα σχολεία με την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Σεπτεμβρίου σχολίασε σήμερα, Παρασκευή 30/8 σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Η ποινή θα έπρεπε να είναι να κάτσουν παραπάνω στο σχολείο, όχι να απομακρυνθούν» είπε.

«Θεωρώ απόλυτα θετικό το μέτρο τα κινητά να μην υπάρχουν μέσα στην τάξη» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η εξάρτηση των εφήβων στο διαδίκτυο είναι πλέον μία ψυχιατρική οντότητα, νοσηλεύονται σε ψυχιατρικές κλινικές εξαρτημένα παιδιά από το διαδίκτυο. Συνήθως είναι έφηβοι και αγόρια» σημείωσε.

Όπως τόνισε ο Πέτρος Παππάς είναι αρνητικός ως προς το μέτρο της αποβολής για τα κινητά εξηγώντας: «Πειθαρχικά μέτρα στα σχολεία πρέπει να υπάρχουν, αλλά τα μέτρα αυτά δεν πρέπει να απομακρύνουν τον μαθητή από τα σχολικό περιβάλλον, αλλά να τον κρατάνε».

«Αν θες να κάνεις μία ποινή, κράτα τα παιδιά τέσσερις ώρα παραπάνω μετά το σχολικό μάθημα και βάλτους να διαβάσουν, όταν τους διώχνεις, ενδεχομένως τους σπρώχνεις στην παραβατικότητα» είπε.

Related Articles

Τι είπε η Σάντρα Βουτσά για τις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά

Bury

Η Jaguar φρεσκάρει και την κορυφαία, F-Pace SVR.

cars

Νέο Abarth 695 Esseesse. Συλλεκτικό

cars

Alpina XB7. H Χ7 Μ που η BMW αρνείται να μας δώσει!

cars

Αυτό είναι το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα για όλα τα καρέ και το επιβεβαιώνει η Lilly Collins

deleted-w9i2FI7l

Αδιανότητο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Αλέξη Κούγια: Θα πείτε εσείς εμένα σίχαμα και θα μου κάνετε μαθήματα ηθικής;

cars

Γιατί η Βαλένθια αξίζει να είναι το επόμενο φθινοπωρινό σου ταξίδι

deleted-w9i2FI7l

KIA XCeed 1.0 T-GDI. Αναβαθμίζει συνολικά την ΚΙΑ

cars

Καρέ-καρέ η διάσωση στρατιώτη που έπεσε σε χαράδρα στην Κύπρο

cars