CARSNEWS
AUTONEWS

Πλήρωσε 21.000 δολάρια για να φτιάξει την μπαταρία του Tesla που χάλασε από τη βροχή

Έκπληκτος έμεινε ένας ιδιοκτήτης Tesla όταν έμαθε, ότι έπρεπε να πληρώσει 21.000 δολάρια, προκειμένου να επισκευάσει την μπαταρία του οχήματος, γιατί χάλασε από τη βροχή.

Ο Johnny Bacigalupo που ζει στη Σκωτία δήλωσε ότι η μπαταρία χάλασε, μετά από νερά που μπήκαν στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, επικοινώνησε με την εταιρεία και τότε έμαθε ότι η ζημιά δεν καλύπτεται από την οκταετή εγγύηση, αντιθέτως έπρεπε να πληρώσει την επισκευή.

Μάλιστα, υποστήριξε πως η Tesla κατηγόρησε τον ίδιο για το πρόβλημα και ότι δεν μερίμνησε για την ασφάλεια του οχήματος.

«Είδα τον λογαριασμό και κόντεψα να πάθω ανακοπή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη. Όταν έλαβα για πρώτη φορά την κλήση, σκέφτηκα ότι θα έπαιρνα έναν λογαριασμό αρκετά χαμηλότερο».

Σύμφωνα με το Business Insider, έχουν ξεσπάσει έντονες αντιδράσεις για το κόστος επισκευής της μπαταρίας των Tesla, γιατί η πραγματική τιμή είναι αρκετά υψηλότερη από εκείνη που έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ είχε αναφέρει το 2019 πως το κόστος κυμαίνεται από 5.000 έως 7.000 δολάρια. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις φέρεται ότι η επισκευή μπορεί να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 20.000 δολάρια.

Related Articles

Λαμία: Εκτός ο Τσιλούλης και στα δύο ματς με την ΑΕΚ στα play-offs

cars

Nέο Honda HR-V. Αποκλειστικά υβριδικό

cars

Opel Experimental: Οι πρώτες φωτογραφίες του concept car είναι γεγονός

cars

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της νέας Mercedes SL Roadster.

cars

Nissan. Πολυβραβευμένη

cars

Το Lada Niva όχι μόνο υπάρχει ακόμα, αλλά ανανεώνεται!

cars

Οριακές μεταβολές στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Νέο VW Golf. Η γενιά της τεχνολογίας

cars

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept. H επόμενη μέρα

cars