CARSNEWS
F1 & RACES

Ποιος οδηγός της F1 θέλει να φτιάχνει… πίτσα στο Land Rover του;

Ένας εξ αυτών είναι ο Λάντο Νόρις, ο οποίος όταν δεν οδηγεί την MCL38 σε διάφορες πίστες ανά τον πλανήτη, προτιμάει κάτι πιο «χαλαρό». Στην προκειμένη περίπτωση, η συζήτηση αφορά ένα τροποποιημένο Land Rover Defender.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ αποκατάστασης που ξεκίνησε από την Retro Automotive και ολοκληρώθηκε έπειτα από 1.000 ώρες δουλειάς.

Ο Νόρις ζήτησε από την εταιρεία το νέο του off-roader να είναι κάμπριο, αλλά και να έχει φαρδύτερα φτερά και φωτιστικά σώματα LED.

Το υπόλοιπο αμάξωμα είναι εξίσου εντυπωσιακό χάρη στο ιδιαίτερο χρώμα Nardo Grey με τις μαύρες μεταλλικές λεπτομέρειες. Ένα συνδυασμός που θυμίζει πολύ supercar της McLaren.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί δερμάτινη επένδυση σε χρώμα Muirhead Egyptian Blue, ενώ εντύπωση προκαλεί η πατέντα με τα καθίσματα, αφού πίσω εντοπίζονται επιμηκυμένοι πάγκοι. Επίσης, το όνομα του Λάντο Νόρις εντοπίζεται σε μεταλλικά εμβλήματα, για να γνωρίζει καθένας σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο.

Ως προς τον τεχνολογικό τομέα, το τροποποιημένο Land Rover Defender διαθέτει κεντρική μονάδα Pioneer με ενσωματωμένο Apple CarPlay, καθώς και δυναμικό ηχοσύστημα που συνδυάζεται με το αποσπώμενο ηχείο Marshall Kilburn II.

Κανένα όμως από τα παραπάνω δεν προκαλεί τόση εντύπωση όσο ο εξοπλισμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Εκεί, ο Νόρις έχει μαζί του κινητό φουρνάκι, για να μπορεί να ψήνει μέχρι και… πίτσα, όταν θελήσει να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, το συγκεκριμένο Land Rover Defender είναι αναβαθμισμένο με προσαρμοστική αερανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα. Κάτω από το καπό ο V8 των 3,9 λίτρων συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο, ενώ το σύστημα μετάδοσης έχει επανασχεδιαστεί από τη Hobson Industries.

Το τροποποιημένο off-roader φέρεται να έχει ήδη φτάσει στα χέρια του Νόρις, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε κάποια στιγμή και φωτογραφίες με τον ίδιο να το κυκλοφορεί στους δρόμους του Μονακό.

Related Articles

F1 star Guenther Steiner loves unemployed life, and his new role with F1 Miami Grand Prix

cars

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren MCL35M (video)

cars

H νέα Mercedes για πρώτη φορά στην πίστα (video)

cars

“Retirement not an option” says Alonso as new deal keeps him in F1 until 45

Bury

Formula 1: Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε τη νέα πίστα με πρώτη στροφή υψομετρικής διαφοράς 20 ορόφων

cars

Why Newey warns Formula 1 fans about new regulations

Bury

Επίσημο: Ο Yuki Tsunoda στην AlphaTauri το 2021

cars

F1 GP Αυστραλίας: Προεπισκόπηση

cars

Formula 1 Inks Multiyear Deal With American Express

cars