CARSNEWS
AUTONEWS

Πρεμιέρα την Τετάρτη για τη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «VIΠ

Η νέα κωμωδία «VIΠ – Καλά Γερμάτα» διαδραματίζεται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, όπου η τρίτη ηλικία ψάχνει μία δεύτερη ευκαιρία στη δύση της ζωής.

Στο Buona Mattina όλα δείχνουν τέλεια μέχρι τη συντέλεια! O πολυτελής αυτός παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής από αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 22:30 και κάθε Τετάρτη στον ΑΝΤ1 υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και γέλιου.

«Καλύτερα σε γηροκομείο, παρά σε παγκάκι»

Ο Αντώνης (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), ακυρωμένος stand up comedian, δέχεται έξωση από τη σπιτονοικοκυρά του, επειδή της χρωστάει ενοίκια. Απεγνωσμένος, ακολουθεί τον φίλο του Φώτη (Σταύρος Τσουμάνης) στο γηροκομείο που δουλεύει ο αδερφός του Νικόλας (Βίκτωρας Πέτσας), προκειμένου να βρουν ένα μέρος να περάσουν τη βραδιά. Το ίδιο, όμως, βράδυ η Ζανέτ (Χριστίνα Τσάφου), την οποία φροντίζει ο Νικόλας – πιστεύοντας ότι πεθαίνει – του γράφει το σπίτι της στο Παρίσι κι αυτός εξαφανίζεται.

Ο Αντώνης, σε αντίθεση με τον Φώτη, καταφέρνει να μπει κρυφά στη μονάδα και εγκλωβίζεται στο δωμάτιο του Σωτήρη (Δημήτρης Μαυρόπουλος), ενώ γνωρίζει τον πάντα στριφνό Θεόφιλο (Τάσος Χαλκιάς). Την επόμενη μέρα, παρ’ ότι δεν συμπαθεί τους ηλικιωμένους, δέχεται την πρόταση της Ματίνας (Άννα Κουτσαφτίκη) να προσληφθεί στη θέση του Νικόλα, αφού του παραχωρεί δικό του δωμάτιο και επίσης λόγω της γοητείας που του ασκεί με την πρώτη ματιά, η φροντίστρια Τζωρτζίνα (Μαρία Πετεβή).

Related Articles

Ανάλυση Deutsche Welle: Πώς έχει αλλάξει η ισραηλινή κοινωνία από την 7η Οκτωβρίου; – Σε τι συμφωνούν οι Ισραηλινοί;

wp_update-GSkibItV

Πάνος Καμμένος: «Πριν 19 λεπτά μπήκα στα 60»

cars

Ζυμαρικά με ψητά λαχανικά

cars

Nέο Hyundai i30. Μία πρώτη γεύση

cars

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars

Mini Countryman facelift. Αέρας ανανέωσης…

cars

Η Χαμάς κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι παρεμποδίζει την επίτευξη μιας συμφωνίας για εκεχειρία στη Γάζα

Bury

Λίβανος: Νέο ισραηλινό χτύπημα κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού

Subaru Levorg Prototype με νέο turbo 1800άρη κινητήρα!

cars