CARSNEWS
F1 & RACES

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Φορμουλα 1

Διπλό back to back τριήμερο για την Φόρμουλα 1, που μεταφέρεται στην πίστα του Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας. Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την φετινή σεζόν, καθώς οι ομάδες έρχονται με μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων, που αλλάζουν τις ισορροπίες εντός πίστας.

Τί έγινε στην Αυστρία;

Ο ανατρεπτικός αγώνας της Αυστρίας μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, με τον Τζορτζ Ράσελ να παίρνει τη 2η νίκη στην καριέρα του. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν στην πρωτοπορία του αγώνα για το μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς να απειλείται από τον Λάντο Νόρις. Ένα κακό όμως Pit stop για την Ρεντ Μπουλ έδωσε την ευκαιρία στον Νόρις να πλησιάσει τον Ολλανδό και να διεκδικεί την πρώτη θέση. Οι δυο τους, λίγους γύρους πριν το τέλος και σε μία προσπάθεια του Νόρις να περάσει, είχαν μία επαφή που τους κόστισε τη νίκη. Ο Λάντο Νόρις αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας δεχτεί και 10 δευτερόλεπτα ποινή. Ο Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκε αυτό το συμβάν και τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ στο βάθρο δίπλα στον Βρετανό ανέβηκαν οι Όσκαρ Πιάστρι και Κάρλος Σάινθ.

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Νέα γύρω από την F1

Η Χας ανακοίνωσε την απόκτηση του Όλιβερ Μπέρμαν με πολυετές συμβόλαιο. Ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος ανήκει στην ακαδημία της Φεράρι, θα τρέχει με την αμερικανική ομάδα την νέα σεζόν. Ο Μπέρμαν έγινε γνωστός στον κόσμο της F1 όταν έκανε το ντεμπούτο του στην Σαουδική Αραβία στη θέση του Σαίνθ. Ένα ντεμπούτο που συνοδεύτηκε με βαθμούς, τερματίζοντας στην 7η θέση. Φέτος ο Όλι Μπέρμαν είναι 6ος στη βαθμολογία της Φόρμουλα 2, στη δεύτερη του σεζόν στην F2 με την Prema. Ένας ταλαντούχος οδηγός, με πολύ μεγάλες προσδοκίες, που θα κάνει το μεγάλο βήμα προς τη κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

GP ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Το Silverstone είναι μία από τις πιο παλιές και κλασσικές πίστες στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Ένας γνώριμος προορισμός για όλους τους πιλότους, καθώς από μικρή ηλικία αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες σε αυτό το circuit. Επιπρόσθετα είναι ένα τριήμερο στο οποίο οι ομάδες φέρνουν παραδοσιακά αρκετές αναβαθμίσεις και γίνονται πιο ανταγωνιστικές για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Μερσέντες είναι ένα κλασικό παράδειγμα αυτής της τακτικής. Κάθε χρόνο η ομάδα του Brackley βελτιώνει αρκετά την απόδοση του μονοθεσίου της με νέα πακέτα αναβαθμίσεων και φέτος ανταμείφθηκε με το 1-2 στις κατατακτήριες. Ο Τζορτζ Ράσελ, μετά τη νίκη του στην Αυστρία κερδίζει την Pole position στον «εντός έδρας» αγώνα για τον Βρετανό, με τον teammate του, Λιούις Χάμιλτον, να εκκινεί από τη 2η θέση. Ο Λάντο Νόρις ακολούθησε τους συμπατριώτες του και βρίσκεται στην 3η θέση, με 4ο τον Μαξ Φερστάπεν. Από την 3η σειρά της εκκίνησης ξεκινούν οι Όσκαρ Πιάστρι και Νίκο Χούλκενμπεργκ. Η 7η καλύτερη προσπάθεια ήταν από τον Κάρλος Σάινθ, 8ος εκκινεί ο Λανς Στρολ, ενώ οι δύο τελευταίοι της πρώτης δεκάδας είναι οι Άλεξ Άλμπον και Φερνάντο Αλόνσο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μία κλειστή μάχη για την Pole position με τις λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά. Ανάλογες μάχες περιμένουμε και στον αγώνα της Κυριακής, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη.

Για τον αγώνα της Κυριακής προτείνουμε:

Διαφορά νικητή από τον 2ο : κάτω από 5 δευτερόλεπτα @ 2,37

Να τερματίσει στους βαθμούς : Άλεξ Άλμπον @ 2,02

Ομάδα με το γρηγορότερο pit stop: ΜακΛάρεν @ 5,20

Του Δημήτρη Λουκά

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

 Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related Articles

F1: Η FIA θέλει περισσότερες ομάδες και λιγότερους αγώνες – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Ολλανδικό Grand Prix Highlights Records – Ο Verstappen γράφει ιστορία με αήττητο hat-track

cars

F1 Alpha Tauri: Οι ανοδικές επιδόσεις του Tsunoda στην F1 2024

cars

Formula 1 already has a calendar for 2025… without any new Grand Prix.

Bury

Formula 1: Νέα συμφωνία για Grand Prix στο Silverstone (video)

cars

Επίσημο: Αναβλήθηκε το GP Κίνας!

cars

Formula 1: Όλες οι ημερομηνίες παρουσιάσεων που ξέρουμε

cars

O Χάμιλτον έγινε σχεδιαστής μόδας και κυκλοφόρησε τη δική του κολεξιόν

F1 GP Ιταλίας: Leclerc και Ferrari πανηγύρισαν στη Μόντσα!

cars