CARSNEWS
F1 & RACES

F1 Alpha Tauri: Οι ανοδικές επιδόσεις του Tsunoda στην F1 2024

F1 Alpha Tauri:  Η AlphaTauri, μια πολύ γνωστή ομάδα με έδρα τη Faenza, γεννήθηκε στην ιστορία της θρυλικής Minardi, η οποία είχε ήδη μετατραπεί σε Toro Rosso μετά την πώλησή της στη Red Bull το 2005. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι η ομάδα αλλάζει ξανά το όνομά της. ενώ παρέμεινε στενά συνδεδεμένος με τη Red Bull και πράγματι ενισχύοντας αυτόν τον ιστορικό πλέον δεσμό.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη επίσημα το όνομα που θα πάρει η ομάδα, αν και κάποιες φήμες έχουν διαρρεύσει το νέο όνομα: VisaCashAppRB, το οποίο θα χορηγείται από τη Visa και την CashApp. Από φέτος, η AlphaTauri θα έχει επομένως την ευκαιρία να αναπτύξει το δικό της μονοθέσιο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Red Bull, σε ορισμένους ιδιαίτερα σχετικούς τομείς.

f1-alpha-tauri-i-anodikes-epidosis-tou-tsunoda-stin-formula-1-2024-neo

F1 Alpha Tauri:  Για παράδειγμα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αεροδυναμική σήραγγα RedBull, αυτό έχει ήδη πυροδοτήσει πολλές διαμάχες στη Formula 1, για παράδειγμα από τον Zack Brown της McLaren, ο οποίος αμφισβητεί την αθλητική ορθότητα αυτής της επιλογής.

Θα το συζητήσουμε σύντομα. Προς το παρόν, ας θυμηθούμε ότι είναι δυνατή η τοποθέτηση διαδικτυακών στοιχημάτων στη Formula 1, χάρη στις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων ADM. Αυτοί οι χειριστές προσφέρουν γενναιόδωρα μπόνους καλωσορίσματος και άλλες προσφορές αφιερωμένες στον αθλητισμό, οι οποίες μπορούν να επεκτείνουν το αρχικό bankroll και, κατά συνέπεια, τη δυνατότητα να κερδίσετε. Θα δώσουμε μερικές συμβουλές για αυτά τα στοιχήματα στο τέλος του άρθρου.

  • 22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας
  • O Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival
  • Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη
  • Motor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Τα λόγια του Ζακ Μπράουν

Ιδού τα λόγια του Zack Brown, σε σχέση με τις άνευ προηγουμένου δυνατότητες που προσφέρονται στον AlphaTauri: «Με ανησυχεί αυτή η συμμαχία Alpha Tauri-Red Bull. Υπάρχουν δύο ομάδες, αλλά η ιδιοκτησία είναι η ίδια […]. Για εμάς αποτελεί πηγή ανησυχίας για την υγεία και την ορθότητα του περιβάλλοντος μας […]. Η Formula 1 χρειάζεται 10 ανεξάρτητους κατασκευαστές στην πίστα!».

Τα λόγια του Zack Brown δεν μπορούν παρά να κινήσουν την περιέργεια για την πιθανή σεζόν του AlphaTauri, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ειδήσεις. Σίγουρα αναμένεται ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χάρη και στην εμπειρία που απέκτησε η Tsunoda τα τελευταία χρόνια στη Formula 1.

F1 Alpha Tauri Yuki Tsunoda: ο Ανατέλλοντος Ήλιος στην F1

Ο Yuki Tsunoda , ένας οδηγός γνωστός για τη συμπεριφορά του στο κάπνισμα, πέτυχε καλά αποτελέσματα σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του. Αυτά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά για τη συνέπειά τους. Οι επιδόσεις του –με εξαίρεση το Μεξικό– έχουν στην πραγματικότητα επιδείξει ανάπτυξη, όχι μόνο από πλευράς απόδοσης αλλά και νοοτροπίας στην πίστα. Σίγουρα, ο Tsunoda έχει ακόμα πολλά να μάθει, αλλά δεν θα ήταν περίεργο να τον βλέπουμε συχνά στους βαθμούς, ειδικά υπό το φως των πιο πρόσφατων εξελίξεων της ομάδας.

f1-alpha-tauri-i-anodikes-epidosis-tou-tsunoda-stin-formula-1-2024-neo

F1 Alpha Tauri: Το πρόβλημα του AlphaTauri το 2023 αφορούσε κυρίως τον ιπτάμενο γύρο στις κατατακτήριες. Οι δεξιότητες του Tsunoda – σε συνδυασμό με ένα αυτοκίνητο με υψηλότερες επιδόσεις ιπτάμενου γύρου – θα μπορούσαν να επιτρέψουν στην ομάδα να ανέβει στο αρχικό πλέγμα. Το να μοιράζεστε τις αεροδυναμικές υποδομές με την ομάδα του Adrian Newey στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι ένα πλεονέκτημα στην ανάπτυξη του μονοθέσιου.

Ο Newey, αυτός που καταλάβαινε τις μηχανές εφέ εδάφους περισσότερο από οποιονδήποτε, δίνοντας ζωή στα αριστουργήματα που ήταν το RB18 και το RB19, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να προσφέρει μια καλή ευκαιρία να τοποθετηθεί σταθερά στην πρώτη δεκάδα στον Ιάπωνα Yuki Tsunoda.

Στοίχημα στην F1

Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στην F1 , πρέπει να επιλέξετε ιστοσελίδες στοιχηματισμού υψηλού επιπέδου, επαγγελματικές και τακτικά αδειοδοτημένες. Αυτοί οι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε συμφέροντα μπόνους και προσφορές, καθώς και να εστιάσετε σε αγορές υψηλού επιπέδου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Για να καταλάβετε εάν μια πλατφόρμα στοιχημάτων είναι επαγγελματική, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας:

  • αναλύει την ποσότητα των διαθέσιμων αγορών·
  • μπόνους μελέτης και προσφορές (με τους αντίστοιχους όρους χρήσης τους)·
  • βασίζονται σε κριτικές ειδικών ή φόρουμ αφιερωμένα στο θέμα.
  • Αναζητήστε γρήγορη και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.
  • ελέγξτε τους τρόπους πληρωμής και την ταχύτητά τους.

Μην ξεχνάτε ότι το αθλητικό στοίχημα πρέπει να γίνεται με προσοχή, για να αποφευχθούν τεράστιες οικονομικές απώλειες και σχεσιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα.

f1-alpha-tauri-i-anodikes-epidosis-tou-tsunoda-stin-formula-1-2024-neo

  • Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! 
  • Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;
  • Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας
  • Motor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

F1 Alpha Tauri:  Visa Cash App RB Formula One Team είναι η νέα ταυτότητα της AlphaTauri για τη σεζόν 2024

Η AlphaTauri έχει υποστεί πολλές αλλαγές επωνυμίας, με την τελευταία της μεταμόρφωση να κορυφώνεται με τη δημιουργία της ομάδας Visa Cash App RB Formula One.

αλαιότερα γνωστή ως AlphaTauri Formula 1, η ομάδα της F1 ανακοίνωσε επίσημα τη μετονομασία της σε Visa Cash App RB Formula One Team, υπογραμμίζοντας ξεκάθαρα τη σύνδεση της Red Bull. Η ομάδα, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2006 με το όνομα Toro Rosso, άλλαξε το όνομά της σε AlphaTauri το 2020 για να προωθήσει τη μάρκα μόδας Red Bull, τη μητρική εταιρεία της ομάδας. Τώρα που ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ομάδας Franz Tost έχει αποσυρθεί, η ομάδα εισέρχεται σε ένα νέο κεφάλαιο υπό την ηγεσία του πρώην Αναπληρωτή Διευθυντή Ομάδας της Ferrari και Διευθυντή αγώνων Laurent Mekies. Στις 8 Φεβρουαρίου, η ομάδα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εικόνα της σε εκδήλωση έναρξης στο Λας Βέγκας.

Το RB20, το οποίο θα αγωνιστεί από τους Max Verstappen και Sergio Perez το 2024, μαζί με τις συμμετοχές στην F1 Academy και για τις δύο ομάδες, θα εμφανίζει ευδιάκριτα το λογότυπο της Visa, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του ως ο πρώτος παγκόσμιος χορηγός για τις ομάδες που ανήκουν στην Red Bull. Η προσθήκη του Cash App, η οποία αρχικά ανακοινώθηκε το 2021, ενίσχυσε περαιτέρω την οικονομική υποστήριξη της ομάδας και αυτή η συνεργασία είναι η πρώτη σημαντική συμφωνία χορηγίας της Visa εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Η ομάδα θα αλλάξει επίσημα το όνομά της σε Visa Cash App RB Formula One Team ξεκινώντας από το 2024. Αυτή η κίνηση τους φέρνει πιο κοντά στη λειτουργία της Red Bull, η οποία έχει ιστορικό επιτυχούς καλλιέργειας νέων οδηγών μέσω της συνεργασίας της με την ομάδα της Faenza.

F1: Visa Cash App RB Formula One Team’ Drivers

F1 Alpha Tauri:  Ο Yuki Tsunoda θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν του με την ομάδα στη Formula 1 και ο Daniel Ricciardo θα συνεχίσει στον τρέχοντα ρόλο του αφού αντικατέστησε τον Nyck de Vries στα μέσα του 2023.

Με την πρόσληψη του Laurent Mekies και την παραίτηση του Franz Tost, η ομάδα περνάει μια περίοδο βαθιάς αλλαγής. Η ομάδα ελπίζει για μια καλύτερη σεζόν το 2024, αφού την προηγούμενη χρονιά ήταν ένατη στο πρωτάθλημα.

Στοιχεία από το RB19 της Red Bull, το οποίο κέρδισε 21 από τους 22 αγώνες το 2023 και κυριάρχησε σε όλη τη σεζόν, θα ενσωματωθούν, σύμφωνα με την πρόσφατη αποκάλυψη του CEO Peter Bayer. Καθώς ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η ομάδα Visa Cash App RB Formula One κάνει αυτό το στρατηγικό βήμα για να βελτιώσει την απόδοσή της.

Στην κατάταξη των κατασκευαστών του 2023, η AlphaTauri εξασφάλισε την όγδοη θέση, ξεπερνώντας τόσο την Alfa Romeo όσο και τη Haas με μια σειρά επιδόσεων στα τέλη της σεζόν που συγκέντρωσαν πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Related Articles

Ανακοίνωσε και η Alpine F1 ημερομηνία παρουσίασης (video)

cars

Στα… κάγκελα οι Σουμάχερ

cars

Εντυπωσιάζει η σύντροφος του Φερστάπεν και κόρη του Νέλσον Πικέ

cars

H απόδοση του Σίλβερστον δεν φοβίζει τον Αλόνσο

cars

FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX 2023 – free digital race programme

cars

Formula 1: Εντυπωσιακές εικόνες από τη νέα πίστα που ετοιμάζεται στη Σαουδική Αραβία

cars

Valentino Rossi – Η παραλίγο μετάβαση στη Formula 1

cars

Η Audi θυσιάζει τα αγωνιστικά της προγράμματα για χάρη της F1

cars

Αμπιτεμπούλ στο Gazzetta: «Στη Hyundai χρειαζόμαστε πιο δυνατό ρόστερ οδηγών»

cars