CARSNEWS
F1 & RACES

Εντυπωσιάζει η σύντροφος του Φερστάπεν και κόρη του Νέλσον Πικέ

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

H Κέλι Πικέ, η εκλεκτή της καρδιάς του Μαξ Φερστάπεν, ήταν από μικρή στις πίστες της Formula 1 καθώς πρόκειται για την κόρη του πιλότου Νέλσον Πικέ.

Από το 2020 ο Ολλανδός είναι σε σχέση με την άκρως εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία είναι και κόρη του Νέλσον Πικέ, τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Το πρώτο “επίσημο” post έγινε στην 1η Ιανουαρίου 2021, όταν η Κέλι Πικέ δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφεία στο Instagram γράφοντας: «Ας κάνουμε το 2021 μια χρονιά που θα θυμόμαστε με πολλούς τρόπους. Σας εύχομαι σε όλους επιτυχία, αγάπη και ευτυχία, όπως βρήκα εγώ τη δική μου».


Πρόκειται για μία πολυταξιδεμένη γυναίκα, γεννήθηκε στην Γερμανία αλλά πέρασε το κύριο μέρος της παιδικής της ηλικίας στη Νότια Γαλλία, ενώ όταν ήταν 12 μετακόμισαν στην Βραζιλία. Μετέπειτα βρέθηκε για λίγο στην Αγγλία, πριν πάει στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει στο Marymount Manhattan College.

Μπορεί να σπούδασε διεθνείς σχέσεις, έχει ασχοληθεί όμως με διάφορα πράγματα στην ζωή της. Επίσης η 35χρονη μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά, έχει ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αρχικά ως ασκούμενη και στη συνέχεια έγινε βοηθός στυλίστα για τη Vogue της Λατινικής Αμερικής.

Ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί και με την Formula 1, όντας σύμβουλος δημοσίων σχέσεων για περίπου δύο χρόνια. Ενώ πλέων είναι μοντέλο και συνεργάζεται με πολλές μεγάλες εταιρίες.

Η Κέλι Πικέ έχει και μία μικρή κόρη, την Πηνελόπη, από τον γάμο της με τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ντανιίλ Κβιάτ. Η 4χρονη έχει άριστες σχέσεις με τον Μαξ Φερστάπεν, καθώς ζουν όλοι μαζί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Related Articles

F1 GP ΗΠΑ: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP3 -Ποινές θέσεων σε Perez και Leclerc

cars

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

cars

Formula 1: Ασταμάτητος Φερστάπεν και στη Σαουδική Αραβία!

cars

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

cars

Why new tyre shortage adds to F1 team headaches in three-stop Qatar GP

cars

F1: Νίκη για Perez, δράμα για Verstappen-Hamilton στο Baku!

cars

Formula 1 τριήμερο στη Βραζιλία.

cars

F1 GP Βραζιλίας: Προεπισκόπηση

cars

Θέλει πίστα Formula 1 η Μαγνησία… (video)

cars