CARSNEWS
AUTONEWS

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης – Η απονομή του κυπέλλου στους Μαδριλένους

Ρεάλ Μαδρίτης μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στο Γουέμπλει κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-0 και κατέκτησε το Champions League χάρη στα γκολ των Καρβαχάλ στο 74 λεπτό και Bινίσιους στο 83 λεπτό της αναμέτρησης.

Aυτό είναι το 15ο τρόπαιο της Ρεάλ που αναμετρήθηκε με την μαχητική Ντόρτμουντ που επέστρεψε σε τελικό ύστερα από 11 χρόνια.

Δείτε την απονομή του κυπέλλου στους Μαδριλένους.

Η «βασίλισσα» πλέον με τις 15 κατακτήσεις έχει κάνει την διοργάνωση συνώνυμη με το όνομα της και έχει φτάσει σε σπουδαία ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο αρχιτέκτονας της ομάδας Κάρλο Αντσελότι έφτασε τις πέντε κατακτήσεις σε έξι τελικούς ως προπονητής στο Champions League και έγραψε ιστορία.

)

Ο Ιταλός έχει κερδίσει το τρόπαιο το 2003 και το 2007 με την Μίλαν, καθώς και το 2014, 2022 και 2024 με την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας χάσει σε τελικό μόνο το 2005 απέναντι στην Λίβερπουλ.

Παράλληλα τέσσερεις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν τις έξι κατακτήσεις και ισοφάρισαν το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Φρανθίσκο Χέντο.

Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος, Ντάνι Καρβαχάλ και Νάτσο έχουν πλέον από έξι τρόπαιο και φιγουράρουν στην κορυφή με τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Με εξαίρεση τον Τόνι Κρος που έχει ένα τίτλο με την Μπάγερν Μονάχου, οι υπόλοιποι τα έχουν καταφέρει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης με τα 15 τρόπαια που έχει πλέον, μετρά περισσότερες από τις διπλάσιες κατακτήσεις της δεύτερης στην σχετική λίστα Μίλαν, η οποία έχει επτά.

Related Articles

Σκότωσε με 9 σφαίρες τον γείτονά του μετά από καβγά για ένα ρολόι ύδρευσης

cars

Διαθέσιμες και ως ηλεκτρικές οι επόμενες BMW 5 Series και BMW X1.

cars

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις επιχειρήσεις στην Τζαμπάλια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Bury

Cupra Leon. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Στροφή στην καριέρα της Αθηνάς Ωνάση: Μπήκε στο ΔΣ μεγάλου σούπερ μάρκετ

cars

Νέο Hyundai i20N. Έτοιμη και η γρήγορη έκδοση

cars

Lotus Emira. Γράφει ιστορία ως το τελευταίο βενζινοκίνητο της!

cars

Δυνατότητα οδήγησης φορτηγών ΙΧ και στα αδέρφια των αγροτών

cars

Γ.Γ. Έρευνας και Καινοτομίας: Νέα δράση για τη συνεργασία μεταξύ ερευνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων

Bury