CARSNEWS
MOTONEWS

Σαντορίνη: The Distinguished Gentleman’s Ride έρχεται την Κυριακή 19/5

Tο Distinguished Gentleman’s Ride έρχεται στη Σαντορίνη, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. Πρόκειται για την πομπή vintage μοτοσυκλετών που γίνεται κάθε χρόνο μέσα στον Μάιο σε πολλές χώρες του κόσμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την ανδρική υγεία, καθώς και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 2010 στην Αυστραλία και έχει εξελιχτεί σήμερα σε παγκόσμια διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 959 πόλεις και 105 χώρες. Στη Σαντορίνη ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016, ενώ φέτος συμμετέχουν 12 ακόμα πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αρχαία Ολυμπία, Χίος, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καβάλα, Ξάνθη, Κεφαλονιά, Πάτρα, Βόλος, Σάμος).

Η φετινή πομπή στη Σαντορίνη θα ξεκινήσει και θα τερματίσει στη Ζυθοποιία Φτέλος στον Καρτεράδο, περνώντας από Πύργο, Καμάρι και Φηρά (Μητρόπολη). Συνάντηση στις 16:00 και έναρξη της πορείας στις 17:30. Στο μεταξύ θα γίνει μια σύντομη ενημερωτική ομιλία για θέματα ανδρικής υγείας από τον ουρολόγο Ανδρέα Βλάχο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιος μέρος στην πομπή είναι να φορά επίσημο ένδυμα και να οδηγεί ρετρό μοτοσυκλέτα ή μηχανάκι. Αυτονόητη προϋπόθεση είναι επίσης το κράνος.

Μετά τον τερματισμό (περίπου στις 19:00) θα ακολουθήσει πάρτι της χορηγού Ζυθοποιίας Φτέλος με μπίρες, φαγητό και ζωντανή μουσική.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από το www.gentlemansride.com χωρίς χρέωση, ωστόσο κάθε αναβάτης μπορεί να καλέσει φίλους και γνωστούς ως υποστηρικτές-δωρητές που θα ενισχύσουν στο πρόσωπό του, έστω και συμβολικά, τον σκοπό της δράσης.

Τον τοπικό συντονισμό της διοργάνωσης στη Σαντορίνη έχει ο κος Σπύρος Προγουλάκης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6948480400 και στο σχετικό Facebook Event.

Πηγή: atlantea.news

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Articles

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024: Η πιο επιτυχημένη στην ιστορία

cars

Η Triumph αποκάλυψε τη νέα Motocross TF 250-X – Δείτε τις προδιαγραφές για τη πρώτη μοτοσυκλέτα ΜΧ της Triumph – VIDEO – Φωτογραφίες

cars

Αφιέρωμα – H ασφάλτινη πτέρυγα των Adventure για το 2024

cars

Αυτόματο κιβώτιο για τις μοτοσυκλέτες της BMW

cars

Το πιο καυτό νέο στους δύο τροχούς

cars

Volt Lacama 2.0: Ηλεκτρικά γκάζια αλά supersport

cars

Η εμπειρία του Πέτρου Πισσαρίδη με το Voge 300 Rally στο Hellas Rally Raid 2024

Bury

Τραγικό δυστύχημα στα Λιμανάκια – Νεκρός 50χρονος μοτοσυκλετιστής

cars

Τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά – Η στιγμή της σύγκρουσης αυτοκινήτου με μοτοσυκλέτα

cars