CARSNEWS
MOTONEWS

Volt Lacama 2.0: Ηλεκτρικά γκάζια αλά supersport

Volt Lacama 2.0: Ηλεκτρικά γκάζια αλά supersport
  • Διαβάστηκε από 1.308 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2023

Με 150 ίππους, αυτονομία 200 χιλιομέτρων, πλούσιο πακέτο εξοπλισμού και δυνατότητα εξατομίκευσης, η Ιταλική Volt φέρνει στο προσκήνιο την Lacama 2.0, μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα supersport επιδόσεων.

Η Volt επιζητά τις υψηλές επιδόσεις στον ηλεκτροκίνητο κόσμο

Στον νέο κόσμο, της εξέλιξης των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, ο αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εταιρίες φλερτάρουν με την «υπερβολή» προκειμένου να ξεχωρίσουν, δημιουργώντας ευφάνταστα οχήματα, υψηλών επιδόσεων. Ανάμεσα τους και η Ιταλική Volt, με την νέα Lacama 2.0 που ετοιμάζεται να βγει στην παραγωγή εντός του έτους. Το Lacama 2.0 είναι μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, πραγματικά υψηλών επιδόσεων, μας συστήνεται από την Ιταλική Volt η οποία το 2022,εξαγοράστηκε από την Tazzari EV, διατηρώντας το αρχικό όνομα της εταιρίας. Έφερε όμως σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο προς την σχεδίαση όσο και στον εξοπλισμό της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

150 ίπποι , 230 Nm ροπής και αυτονομία 200 χιλιομέτρων

Με ηλεκτρικό κινητήρα που αγγίζει τους 150 ίππους και μέγιστη ροπή 230 Nm θα φτάνει στον καταναλωτή η νέα Lacama 2.0. Η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω τροχό μέσω ιμάντα ανθρακονήματος που της επιτρέπει να αγγίξει τα 230 χλμ τελικής ταχύτηταςΑνανεωμένος είναι και ο εγκέφαλος του ηλεκτρονικού συστήματος προσφέροντας διαφορετικά modes οδήγησης Eco, Sport, Rain και Rocket, επιτρέποντας στον αναβάτη να προσαρμόσει την απόδοση της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τις προτιμήσεις τους ή ακόμα και της καιρικές συνθήκες. Η πιο sport επιλογή είναι «Rocket», αφού απελευθερώνει τον πιο άγριο χαρακτήρα της και καλύπτει τα  0-100 χλμ σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία είναι 400V με τεχνολογία κυψελών, φέρει την υπογραφή της Samsung και μπορεί να της χαρίσει αυτονομία 200 χιλιομέτρων με μια μόνο φόρτιση.

Με αισθητήρα IMU, αναρτήσεις Ohlins και φρένα Brembo

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός της. Πλαίσιο αλουμινίου για μιρκότερο βάρος, ευκαμψία και ανθεκτικότητα. Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, από την Ohlins  με Upside Down μπροστινά καλάμια και μονό αμορτισέρ πίσω, προσφέρουν πλήρη αίσθηση και κράτημα στην άσφαλτο με την καλύτερη δυνατή απόσβεση. Τα δισκόφρενα της Brembo σε συνδυασμό με το σύστημα ABS και έναν αισθητήρα IMU ο οποίος ελέγχει τα συστήματα ελέγχου ευστάθειας, χαρίζουν φρενάρισμα ανάλογο των επιδόσεων της. Η έγχρωμη TFT 4,3 ιντσών οθόνη της παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης με smartphone τηλέφωνο ενώ εκτός από τις βασικές λειτουργίες που προσφέρει όπως ταχύμετρο, θερμόμετρο κ.α. εξυπηρετεί και στις ρυθμίσεις χαρτογράφησης.

Φτιάξε την δική σου Lacama 2.0

Η Volt θέλοντας να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την Lacama 2.0 ως προς το αγοραστικό κοινό, παρέχει την δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης της. Ο αγοραστής της μέσω 3D σχεδιαστικού προγράμματος θα ορίζει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο ίδιος, με 22 διαφορετικές αποχρώσεις και την ελευθερία να επιλέξει ανάμεσα σε  Scrambler, Café Racer ή Naked εκδοχές του μοντέλου, ενώ η τιμή θα κυμαίνεται στα επίπεδα των 35.000 ευρώ χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Ηλεκτρική με επιδόσεις supersport

150 ίπποι με 230 Nm ροπής και αυτονομία 200 χιλιομέτρων

Δυνατότητα να την κάνεις όπως εσύ γουστάρεις

Με αισθητήρα IMU, αναρτήσεις Ohlins  και φρένα  Brembo

Τι πρέπει να έχουν οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για να γίνουν ακόμα πιο ελκυστικές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Brixton Cromwell 125: Δίνει στυλ στις μετακινήσεις σου.

cars

Στο Ducati Athens παρουσιάστηκε η νέα γκάμα μοτοσικλετών, ρούχων και αξεσουάρ της μάρκας

cars

Τροχαίο με ακρωτηριασμό στα Χανιά

cars

WorldSBK 2024 – Jerez Winter Test, Ημέρα 2η

cars

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Χιλιάδες επισκέπτες όλη την ημέρα

cars

Ο αγωνιστικός μύθος που είπαν F.B. Mondial Grand Prix Racing

cars

Το πιο τεχνολογικά προωθημένο κράνος για μοτοσικλετιστές

cars

BS BATTERY και Quartararo συνεχίζουν μαζί για ακόμα 2 χρόνια

cars

Η σπέσιαλ Honda CB1000R «made in Italy» που θα κυκλοφορήσει σε 350 αντίτυπα

cars