CARSNEWS
AUTONEWS

Σε άλλα νέα ο Ben Affleck σουλατσάρει με sneakers Nike αξίας 17.000 δολαρίων

Ο Βen Affleck έχει αποδείξει πως έχει πολύ καλό γούστο αφενός στις γυναίκες και αφετέρου στα sneakers. Από τη ζωή του, άλλωστε, έχει περάσει η Jennifer Garner και η Jennifer Lopez, ενώ τον έχουμε δει πολλές φορές να φοράει ωραία αθλητικά παπούτσια.

Αυτή τη φορά, όμως, μια φωτογραφία των παπαράτσι τον εντόπισε να φοράει ένα εμβληματικό ζευγάρι sneakers με την υπογραφή της Nike: Τα iconic «What the Dunk» του 2007, της πρώτης χρονιάς που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο σχέδιο, των οποίων η τιμή πλέον αγγίζει τις 17.000 δολάρια, ενώ σε δημοπρασία μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 50.000 δολάρια!

Λίγα λόγια για το μοντέλο Nike «What the Dunk» του 2007

Τα Nike «What the Dunk» είναι από τα πιο θρυλικά και πολυσυζητημένα sneakers, που κυκλοφόρησαν ποτέ. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2007 και έκτοτε έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο των sneakerheads και των συλλεκτών.

Δημιουργήθηκαν ως αφιέρωμα στην ιστορία των SB Dunk, συνδυάζοντας στοιχεία από διάφορα μοντέλα της σειράς σε ένα μόνο παπούτσι. Η κυκλοφορία τους ήταν εξαιρετικά περιορισμένη, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά σπάνια και περιζήτητα. Το «What the Dunk» ενσωματώνει χαρακτηριστικά από πάνω από 30 διαφορετικά SB Dunk μοντέλα, προσφέροντας μια μείξη χρωμάτων, υφών και σχεδίων.

Κάθε παπούτσι στο ζευγάρι είναι διαφορετικό, με τον σχεδιασμό να ενσωματώνει στοιχεία από κλασικά μοντέλα όπως τα «Pigeon», «Heineken», «Tiffany», και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά όπως: δέρμα, σουέτ, καμβάς και άλλα, για να αποδοθεί η ποικιλία των διαφορετικών μοντέλων.

Τα «What the Dunk» αναγνωρίζονται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και εμβληματικά sneakers της Nike. Η σπανιότητα και η μοναδικότητά τους τα καθιστούν αντικείμενο λατρείας για τους συλλέκτες. Έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη sneaker κουλτούρα, επηρεάζοντας μεταγενέστερα σχέδια και συλλογές.

Λόγω της περιορισμένης παραγωγής τους και της μεγάλης ζήτησης, τα «What the Dunk» πωλούνται συχνά σε πολύ υψηλές τιμές στις αγορές μεταπώλησης. Αντιπροσωπεύουν την κορύφωση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στη σειρά SB Dunk, καθώς και την αγάπη της κοινότητας για την κουλτούρα των sneakers.

Τα Nike «What the Dunk» του 2007 δεν είναι απλώς ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά ένα κομμάτι της ιστορίας των sneakers. Το μοναδικό τους σχέδιο και η περιορισμένη τους έκδοση τα καθιστούν αντικείμενα θαυμασμού και επιθυμίας για τους λάτρεις των sneakers και τους συλλέκτες παγκοσμίως.

Related Articles

Nέο Hyundai Santa Fe– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια – Πριν 14 χρόνια ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης

Bury

Απεργία του προσωπικού καμπίνας της Lufthansa σε πτήσεις από Μόναχο και Φρανκφούρτη την επόμενη εβδομάδα

cars

«Δεν επιδιώκουμε την εξάπλωση της έντασης στη Μέση Ανατολή» – Τι δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν στις ΗΠΑ

Bury

Με τη βοήθεια της Ford, το Volkswagen Amarok αρχίζει να παίρνει μορφή!

cars

Nissan LEAF. Σημαντικό αναβαθμισμένο για την Ιαπωνία

cars

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν του Cobra Kai

cars

Η Nissan “τελειώνει” το Navara στην Ευρώπη!

cars

Εμανουέλ Μακρόν: «Η Ευρώπη οφείλει να υπερασπισθεί τα στρατηγικά της συμφέροντα στις οικονομικές σχέσεις με την Κίνα»

cars