CARSNEWS
AUTONEWS

Σκύλιασαν οι Κόκκινοι για να προστατέψουν την Δαλάκα στο Survivor – Ο Σταμάτης Ταλαδιάνος τέταρτος υποψήφιος

Με την τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 05/06 με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο να βγαίνει στον τάκο μαζί με τους υπόλοιπους.

Στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες σχολίασαν την χθεσινή υποψηφιότητα του Γκιουλέκα με την Κατερίνα Δαλάκα να κάνει λόγο πως δεν ήθελε να τη λυπηθούν οι συμπαίκτες της. Από την άλλη η πλευρά η Δώρα Νικολή τόνισε πως θα είναι προς συμφέρον της να βγει στον τάκο ο Σταμάτης.

Λίγο πριν το αγώνισμα το ελληνοτουρκικό ειδύλλιο έκανε την εμφάνιση του με τον Φάνη και τη Νεσιφέ να τα βρίσκουν μετά τον καυγά που σημειώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ήταν καλύτεροι στο αγώνισμα γιατί ήθελαν να προστατέψουν την Κατερίνα Δαλάκα και κέρδισαν τους Μπλε με σκορ 12-7 γλυτώνοντας τις μονομαχίες. Η ίδια δήλωσε συγκινημένη και τους ευχαρίστησε.

Οι Μπλε απογοητευμένοι αποδέχτηκαν την ήττα τους χάνοντας την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας και παραδέχτηκαν πως ήταν κακοί.

Σε γνωστό τοπίο οι Μπλε ξανά βρέθηκαν στην κάλπη με τα όρια να στενεύουν καθώς έχουν μείνει λίγες παίκτες αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιάνο.

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας στο Survivor

Related Articles

Δεν εγκαταλείπει την επιχείρηση «Ελ Κααμπί» ο Ολυμπιακός – Για νέα πρόταση μιλάει τούρκος δημοσιογράφος

deleted-w9i2FI7l

ΕΒΕΑ: Να επιταχυνθεί η αποπληρωμή για τα προγράμματα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα» και «Ανακυκλώνω

cars

Υπογράφουν τη συμφωνία της 10ετιας στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

cars

Η Mini επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό και σκληροπυρηνικό, JCW GPE.

cars

Καλομοίρα: Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να πάω στη Eurovision – Ο κόσμος θέλει να πάω, αλλά κάποιοι δεν θέλουν

Bury

Η Mugen βάζει την δική της πινελιά στο Honda Civic Type R.

cars

WRC 2023 – Ράλι Ιαπωνίας: Θρίαμβος της Toyota εντός έδρας

cars

MasterChef: Η απίστευτη ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

cars

ΑΕΚ: Σύνθημα νίκης από τους οπαδούς στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό

cars