CARSNEWS
AUTONEWS

Σοβαρό τροχαίο στη Λέσβο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Ο κρότος ακούστηκε σε απόσταση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λέσβο, καθώς μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και δύο να τραυματιστούν σοβαρά. Μάλιστα, ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ακούστηκε σε απόσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε στις 2.30 το μεσημέρι στο κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή του Καμμένου Δάσους.

Η σύγκρουση έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής και ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο, αλλά και η μηχανή βρέθηκαν εντός δρόμου.

Επίσης, ο κρότος ακούστηκε σε απόσταση, με αποτέλεσμα πυροσβέστες σε φυλάκιο της περιοχής να σπεύσουν γρήγορα σημείο, καθώς άκουσαν τι έγινε.

Εκεί, ειδοποίησαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας και τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Related Articles

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε Ανάσταση με την σύζυγό του Μαρέβα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου

Bury

Πυρόπληκτοι στην Αττική: Μικρή η διαθεσιμότητα ακινήτων για να καλυφθεί η στέγαση – Άμεση ανάγκη η αύξηση της επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης

Skoda Octavia iV. Διαθέσιμη και στη χώρα μας

cars

Λιλή Πυράκη: «Σοκαριστήκαμε όλοι με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη»

wp_update-GSkibItV

Καταγγελία από την Ομοσπονδία Διαιτητών για επίθεση σε σπίτι ρέφερι των τελικών της Stoiximan Basket League

Bury

Mazda MX-5 (Miata). Επέτειος 30 ετών

cars

«Με έχει διαλύσει, δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ»: Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου για τη μητέρα της που έχει άνοια

wp_update-GSkibItV

Bugatti Chiron Profilée – Η Chiron που ποτέ δεν έγινε…

cars

Σε άλλα νέα ο Ben Affleck σουλατσάρει με sneakers Nike αξίας 17.000 δολαρίων