CARSNEWS
AUTONEWS

Τον Μάρτιο του 2023 το Volkswagen ID.3 facelift

Το ID.3 ήταν η πρώτη σελίδα ενός εντελώς νέου κεφαλαίου, για να μην πούμε ενός νέου βιβλίου στην ιστορία της Volkswagen. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό hatchback που ήρθε μετά το ζημιογόνο σκάνδαλο Dieselgate για να αλλάξει την εικόνα της γερμανικής εταιρίας και να… εγκαινιάσει την οικογένεια των EVs της. Το ID.3 παρουσιάστηκε όμως πριν από 3 χρόνια και από τότε πολλά έχουν αλλάξει, οπότε πρέπει να αλλάξει και το ίδιο για να παραμείνει ελκυστικό. Η Volkswagen το γνωρίζει πολύ καλά και γι’ αυτό ετοιμάζει το facelift του ηλεκτρικού hatchback βελτιώνοντας το συνολικό πακέτο και διορθώνοντας τα κακώς κείμενα ώστε να το παρουσιάσει τον Μάρτιο του 2023.

Οι αλλαγές που θα δούμε στο ID.3 facelift είναι ακριβώς αυτές που περιμέναμε. Ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω αλλά και ένα ελαφρώς διαφορετικό καπό ολοκληρώνουν το φρεσκάρισμα της εξωτερικής εμφάνισης ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν νέα σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος και νέα χρώματα. Στο εσωτερικό, το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα αποκαλύπτει μία μεγαλύτερη οθόνη 12.0 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (που αναμφίβολα θα ενσωματώνει την τελευταία εκδοχή του λογισμικού της Volkswagen) καθώς και το νέο design του ταμπλό με τα χειριστήρια στην βάση του. Αυτό που δεν φαίνεται από το σκίτσο αλλά σίγουρα θα βελτιώσει η εταιρία είναι η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα, κάτι για το οποίο έχει δεχθεί δριμεία κριτική ενώ το facelift του ID.3 θα περιλαμβάνει και αναβάθμιση στα προαιρετικά “Travel Assist” και “Park Assist Plus” συστήματα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η Volkswagen θα επεκτείνει την παραγωγή του ID.3 με την λίστα των εγκαταστάσεων όπου κατασκευάζεται το ηλεκτρικό hatchback να περιλαμβάνει εκτός από την Δρέσδη και το Zwickau και την πόλη του Wolfsburg.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ για τη Μέση Ανατολή – Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στο Ισραήλ

cars

Skoda Kamiq Scoutline. Περιπετειώδες… τουλάχιστον εμφανισιακά!

cars

Opel. Mε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών 

cars

Η αυλαία πέφτει για την Alfa Romeo 4C.

cars

BMW X5 M & X6 M. Η 3η γενιά ανεβάζει κι άλλο τον πήχη!

cars

Kia. Μετασχηματίζεται και εξελίσσεται

cars

Η συγχώνευση PSA Group και FCA ξανά στο τραπέζι!

cars

7 στους 10 Έλληνες οδηγούς έχουν περάσει με πορτοκαλί-κόκκινο – Τι συμβαίνει στους δρόμους

cars

Η BMW 3 Series facelift διέρρευσε στο διαδίκτυο;

cars