CARSNEWS
AUTONEWS

Το άγχος που βίωσε η Μαρία Σάκκαρη όταν ήταν 3η παγκοσμίως: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης 13/06 και η αθλήτρια μίλησε για το άγχος και τις κρίσεις πανικού που βίωσε την περίοδο που ήταν νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη

Συγκεκριμένα η κορυφαία τενίστρια τόνισε πως «είμαι εδώ για να πω την αλήθεια και να πω πραγματικά αυτό που ένιωθα τότε. Είμαι στη Στουτγάρδη μετά από έναν μήνα, μπαίνω στο γήπεδο και ήταν τότε που με έπιασε για πρώτη φορά κρίση πανικού. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω» έλεγα στον προπονητή μου και δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το ματς λέγοντας ότι έχω πάθει κρίση πανικού».

«Έπρεπε να πω ότι με πονάει κάτι, «με πονάει το στομάχι μου» ή «με πονάει το πόδι μου». Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω «ζαλίζομαι, με πονάει το στομάχι μου και δεν αισθάνομαι καλά». Το δούλεψα από τότε πάρα πολύ, δηλαδή μπορεί να με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε. Αυτός ο πανικός, το ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και δεν αισθάνομαι καλά» συνέχισε η ίδια.

«Πάντα σε αγώνα, ναι. Με το που έβγαινα από το γήπεδο, με το που έφευγα από τον αγώνα, ήμουν μια χαρά. Απλά ήθελα να ξεφύγω από αυτό το συναίσθημα, ήθελα να ξεφύγω από το ότι «είμαι μέσα στο γήπεδο και πρέπει να κερδίσω, γιατί είμαι νούμερο 3 και δεν μπορώ να χάσω από 53″. Δηλαδή τότε δεν είχα φιλοσοφήσει ότι είναι εντάξει και το να χάσεις και από το 100 και από το 103. Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι. Είχα γυρίσει στην Αθήνα και έλεγα κάτι ασυναρτησίες στους γονείς μου» συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Related Articles

Το Nissan Re-Leaf είναι ένα off-road όχημα άμεσης επέμβασης.

cars

Η νέα BMW 128ti προσφέρει κίνηση μπροστά και 265 ίππους!

cars

Προϋπολογισμός: Στα 2,95 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα το πρώτο τρίμηνο του έτους

Bury

Euro NCAP: Ντεμπούτο με αστέρια για την Genesis.

cars

Opel. Eπενδύει στους καινοτόμους προβολείς για τα μοντέλα της

cars

Οι παραδόσεις της Mercedes-AMG One θα αρχίσουν το 2021 τελικά!

cars

Το Ισραήλ δεν θα πετύχει αυτό που θέλει αν επιτεθεί στη Ράφα, λέει στέλεχος της Χαμάς

Bury

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο «μαγικός» κωδικός που «εξαφανίζει» τα τεκμήρια

Πλαφόν στο ύψος των στεγαστικών δανείων βάζει η Τράπεζα της Ελλάδος

cars