CARSNEWS
AUTONEWS

Το 2020 θα είναι η χρονιά της Bugatti…

Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύει η γαλλική εταιρία που δεν άφησε να περάσει ούτε μία εβδομάδα στο νέο έτος πριν προχωρήσει στην δημοσιοποίηση ενός teaser. Η εικόνα που βλέπεις ανέβηκε στον λογαριασμό της Bugatti στο Instagram συνοδευόμενη από την λεζάντα “2020. Η χρονιά της Bugatti” και σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το αυτοκίνητο κάτω από το κάλυμμα είναι κάτι εντελώς νέο ή απλά άλλη μία έκδοση της Chiron.

Το πιο ακραίο παράδειγμα ειδικής έκδοσης που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η τελική έκδοση παραγωγής της “La Voitture Noire” αλλά ακόμα κι αυτή δεν δικαιολογεί την βαρύτητα της λεζάντας. Ίσως να είναι κάποιο άλλο πανάκριβο one-off καθώς η εταιρία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλά το ίδιο ισχύει και γι’ αυτήν την περίπτωση. Ένα one-off ή μία ειδική έκδοση δεν είναι αρκετά σημαντικά ώστε να κάνουν το 2020 την χρονιά της Bugatti, εκτός αν εξοπλίζονται με κάτι καινοτόμο και μελλοντικά σημαντικό για την φίρμα – όπως για παράδειγμα ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο. Αυτό θα μπορούσε να παρουσιαστεί και σε ένα concept μάλιστα. Η εναλλακτική είναι κάτω από το σεντόνι να βρίσκεται κάποιο εντελώς νέο μοντέλο.

Απ’ ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε από την ίδια την Bugatti να μας εξηγήσει σε λίγο καιρό τι σημαίνει ακριβώς αυτό το teaser.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στο καλεντάρι του Tour European Rally η Ελλάδα

cars

Σε τεντωμένο σκοινί ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ – Ζήτησε βοήθεια από την Γκάρνερ

cars

Παπαστεργίου: Έρχεται ο ψηφιακός φάκελος για το αυτοκίνητο – Η καινούρια Ελλάδα είναι μία ψηφιακή Ελλάδα

cars

Subaru WRX STI S209 με 328 PS

cars

Η υπ’ αριθμόν 2.000.000 BMW 7 Series είναι μία i7!

cars

Μιχαηλίδου: Νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας στις ασφαλιστικές εταιρείες και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων

Bury

Φωτιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Αγία Μαρίνα

cars

Νικόπολη, η μεγαλύτερη αρχαία πόλη στην Ελλάδα

cars

Άλλη μία γρήγορη ματιά στο νέο, ηλεκτρικό μοντέλο της Mazda.

cars