CARSNEWS
AUTONEWS

Φοιτητής σκότωσε τη μητέρα του γιατί τον απείλησε πως θα τον διώξει από το σπίτι αν δεν βρει δουλειά

Σοκάρει η δολοφονία μιας γυναίκας στις ΗΠΑ από τα χέρια του ίδιου της του γιου, επειδή τον απείλησε ότι θα τον διώξει από το σπίτι αν δεν βρει δουλειά και του ζητούσε να διατηρεί καθαρό το δωμάτιό του και τους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Chicago Tribune, και επικαλείται η New York Post, ο Κόνερ Κόμπολντ, σπουδαστής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στραγγάλισε τη μητέρα του, Σανέλ Μπερνς, και ομολόγησε τη δολοφονία της όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «σκότωσε κάποιον» και τους υπέδειξε πού θα μπορούσαν να βρουν τη μητέρα του να χαροπαλεύει, προτού ζητήσει να του περάσουν χειροπέδες.

Η Μπερνς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σημάδια από δέσιμο στο λαιμό της και εγκεφαλική βλάβη και υπέκυψε στα τραύματά της δύο ημέρες αργότερα.

Οι όροι που του έθεσε η μητέρα του και τον οδήγησαν στη δολοφονία της

Ο Κόμπολντ κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του όταν του έδωσε μια ειδοποίηση έξωσης που περιέγραφε τους όρους που έπρεπε να τηρήσει για τις επόμενες 30 ημέρες για να παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας.

Του ζητούσε να βρει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, να διατηρεί το δωμάτιό του καθαρό και να συμβάλλει στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού.

Ο Κόμπολντ έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας – είχε νοσηλευτεί σε δύο κέντρα ψυχικής υγείας και είχε επισκεφθεί πέντε διαφορετικούς θεραπευτές.

Θέλησε να εκπροσωπήσει τον εαυτό του στο δικαστήριο, λέγοντας στον δικαστή ότι «το μόνο άτομο που μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και γιατί συνέβη είναι ο ίδιος».

Έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης και της δολοφονίας για τον θάνατο της μητέρας του.

«Αν ρωτούσατε τους φίλους της Σανέλ ποιο ήταν πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη στη ζωή της θα παίρνατε μια ξεκάθαρη απάντηση: ο γιος της» έγραψαν οι αγαπημένοι της. «Εργάστηκε ακούραστα για να χτίσει μια αξιοζήλευτη ζωή για τους δυο τους, εξασφαλίζοντας ότι θα είχε κάθε ευκαιρία να πετύχει. Ήταν πολύ περήφανη που ήταν μητέρα και διέθεσε όλους τους πόρους της για να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό και περιβάλλον για τον γιο της».

Related Articles

Η UEFA αποθεώνει τη μαγική εμφάνιση Ποντένσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

cars

Mercedes-Benz E-Class: Συνεχίζονται οι δοκιμές του ανανεωμένο μοντέλου

cars

Γαλλία – Βέλγιο 1-0: Στους «8» με αυτογκόλ

deleted-w9i2FI7l

Νέο Citroen C4. Τολμά και μεταμορφώνεται!

cars

Αποκαλυπτικό έγγραφο: Προτεραιότητα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα έχουν οι VIP του Conference League

cars

Καταδικάστηκε ο άνδρας που βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι μπύρας

cars

Νέα Δημοκρατία για Κασσελάκη: «Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν, όλα όσα ξέρουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς»

cars

Nissan Titan XD. Επιβλητικό

cars

Kymco Revonex & Supernex Concepts – Ηλεκτρισμός, πρωτοπορίες και επιδόσεις

cars