CARSNEWS
AUTONEWS

Χάρης Δούκας: Να βάλουμε φρένο, άμεσα, στην υπερκερδοσκοπία και να συγκρουστούμε με τους ολιγάρχες

Σε φίλους και υποστηρικτές του στον Πειραιά μίλησε χθες το βράδυ ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Δούκας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «πάρα πολύ καιρό τώρα, έλεγε ο κόσμος, “κάντε επιτέλους κάτι, δεν πάει άλλο”. Και όμως δε γίνεται τίποτα και περίπου 3 εκατομμύρια συμπολίτες γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία, και όχι απλώς δεν ήρθαν σε μας, αλλά έφυγαν και 100 χιλιάδες από εμάς σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Και ο ακατάλληλος κ. Μητσοτάκης βγαίνει καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Είναι λογικό αυτό; Δεν πρέπει να το αλλάξουμε;».

Πρόσθεσε ότι «υπήρχε μία προσέγγιση στο ΠΑΣΟΚ ότι βιάστηκαν κάποιοι και ότι θα έπρεπε να γίνονται μικρά βήματα, να μην βιαζόμαστε, μικρά, τόσο μικρά, λέω εγώ που κάποιες φορές είναι σαν να είσαι και στάσιμος, μικρά αλλά σταθερά. Δηλαδή, με συγχωρείτε πολύ, τα καρτέλ θα κάνουν πάρτυ, η ολιγαρχία θα δημιουργεί υπερκέρδη, η κοινωνία θα είναι σε ομηρία, αλλά εμείς θα κάνουμε μικρά βήματα μην ενοχλήσουμε το πάρτυ».

«Το ακριβώς αντίθετο. Πρέπει να βάλουμε φρένο, άμεσα, στην υπερκερδοσκοπία και να συγκρουστούμε με τους ολιγάρχες. Το πρόβλημα στη χώρα είναι η αλλαγή κατεύθυνσης», συμπλήρωσε.

Related Articles

Σκοτώθηκε σε ηλικία  55 ετών ο Ken Block!

cars

Νέο Audi RS4 Avant. Ο καλός φίλος του “ανήσυχου” οικογενειάρχη έγινε καλύτερος!

cars

Φωτιά τώρα στο Κατράκειο Νίκαιας

Έκλεισε μισό αιώνα η θρυλική Mercedes-Benz R107 SL.

cars

Το μυστικό μενού του Netflix που σας επιτρέπει να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε

Bury

Νέα Porsche 911 GTS. Η κορυφαία των… “βασικών”.

cars

Η Ναόμι Κάμπελ μιλά για την «πιο περήφανη στιγμή» της ζωής της

Bury

Nissan. Θέλει μηδενικό ισοζύγιο του άνθρακα για το 2050

cars

Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Φάρσαλα και Αγιά Λάρισας – Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Ύδρα

wp_update-GSkibItV