CARSNEWS
AUTONEWS

Χάρης Δούκας: Το «εγώ» τελείωσε το «εμείς» κάνει τη διαφορά – Στη Θήβα ο γάμος

O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star» και τη Μάρα Ζαχαρέα για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και το διαφορετικό μοντέλο, επιμένοντας ότι μπορεί να διατηρήσει τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων, αν εκλεγεί.

«Να με ψηφίσουν, γιατί πιστεύω στη συλλογική δουλειά και στις ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας, προσθέτοντας: «Ήμουν υποψήφιος στις 3 Αυγούστου. Δεν υπήρχαν τότε πολλοί ενδιαφερόμενοι. Πίστευα ότι μπορεί να κερδηθεί η μάχη, αν δοθεί».

Αφού εκτόξευσε τα «βέλη» του προς τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ανέφερε το εξής: «Χάσαμε 100.000 ψηφοφόρους σε σύγκριση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία», ενώ υποστήριξε τον ισχυρισμό του ότι έχει εκπονήσει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο με την ομάδα του.

«Συμμετείχα και εγώ στη σύνταξη του σχεδίου», μαζί με άλλα στελέχη, όπως διευκρίνισε, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Δημόσιο χαρακτήρα στη ΔΕΗ

Για το αν έχει διαφορετικές θέσεις για τη ΔΕΗ, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης ηλεκτρισμού. «Δε χρειάζεται να δώσουμε χρήματα, για να πάρει τον έλεγχο το δημόσιο, αρκεί τα μέλη του Δ.Σ. να επιτελούν τον ρόλο τους.

Όσον αφορά τα μη κρατικά ΑΕΙ, χαρακτήρισε προτεραιότητά του το δημόσιο πανεπιστήμιο. «Η συζήτηση για το άρθρο 16 του Συντάγματος έχει αξία, για να βάλουμε κανόνες», τόνισε, ενώ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση πρόσθεσε ότι «αντί για το Χάρβαρντ που είπε ο κύριος Μητσοτάκης ήρθαν τα funds».

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το θέμα των συνεργασιών και το αν θα απευθύνει προσκλητήριο στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δούκας απάντησε: «Η συζήτηση έχει αρχίσει να κουράζει τον κόσμο. Το θέμα δεν είναι να συνεργασθούμε, αλλά το να συνεργασθούμε για να πάμε πού».

«Ενώνουμε δυνάμεις στην κοινωνία. Τελεία και παύλα», ανέφερε για το ίδιο θέμα.

Η απάντησή του για τα SMS

Για τo ζήτημα των SΜS και την ανάδειξή του από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αναρωτήθηκε: «Μήπως ψήφισε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρουμε;» και σχολίασε ότι του προκάλεσε εντύπωση που ο κ. Γεωργιάδης καλούσε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να παρέμβει, και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε. «Όσο μας χτυπάνε, τόσο δυναμώνουμε», πρόσθεσε.

Παραδοσιακός ο γάμος στη Θήβα με τη Γεωργία Πολυτάνου

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε, εν τέλει, για τον γάμο του με τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα, από όπου κατάγεται, ο οποίος θα γίνει «με παπά και με κουμπάρο».

Related Articles

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Ο Αποστόλης κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον φόνο του Νοτόπουλου

Bury

Skoda Scala Spider. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου…

cars

Η Aegean αποκτά ποσοστό στη Volotea – Στα 25 εκατ. ευρώ η αρχική επένδυση

Ντεμπούτο για τις plug-in υβριδικές A250e και B250e.

cars

Γιάννης Σπαλιάρας: Θα μπορούσα να διδάσκω στο TV Queen – Το να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω δεν μου είναι εύκολο

cars

Ήττα για τους Μπακς στην Οκλαχόμα χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ – Υποχώρησαν στην τρίτη θέση

cars

Maserati Ghibli Hybrid. Η Maserati στην εποχή του εξηλεκτρισμού!

cars

Peugeot 3008 1.5 BlueHDi. Ακόμη καλύτερο

cars

Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τη «φρικιαστική» πυραυλική επίθεση σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο βόρειο Ισραήλ

cars