CARSNEWS
AUTONEWS

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας και η Βικτωρία λέει ψέματα πως δεν ξέρει πού είναι η Δεσποινιώ

Γεμάτα εξελίξεις είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 10/6 έως και την Πέμπτη 13/6. Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας ενώ η Βικτωρία λέει ψέματα πως δεν ξέρει πού είναι η Δεσποινιώ.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες»

Δευτέρα 10 Ιουνίου, επεισόδιο 42

Η Βικτωρία λέει ψέματα στον Τάσο πως δεν ξέρει πού είναι η Δεσποινιώ, ενώ αναλαμβάνει τη φροντίδα και την περίθαλψή της. Ο συμβολαιογράφος μιλά στους γαμπρούς του Νάτση για τα σχέδια της Φρόσως, τη στιγμή που η Ευανθία αρχίζει κρυφά να αυτοεξυπηρετείται. Η Βασιλική περνά βασανιστήρια στην εξορία, αλλά δεν μαρτυρά τις συγκρατούμενές της. Η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτα της στον Σώτο και περνάνε το βράδυ μαζί.

Ο Παύλος και η Μάγια ζούνε πλέον χωριστές ζωές, με εκείνη να περνά χρόνο με τον Δημοσθένη. Ο Ερμής επιστρέφοντας από την στρατιωτική σχολή εμφανίζεται εντελώς αλλαγμένος στον πατέρα του.

Ψυχοκόρες

Τρίτη 11 Ιουνίου, επεισόδιο 43

Οι συγκρατούμενες της Βασιλικής υπόσχονται να τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της. Ο Κοσμάς με πρόφαση την ξενόγλωσση αλληλογραφία του περνά περισσότερο χρόνο με την Άννα. Ο ψυχαναλυτής της Νέλλας την προτρέπει να τον διεκδικήσει. Η Βικτωρία συστήνει τη Δεσποινιώ στη Μαρί για εργασία. Ο Τάσος ζητά από τον Χρόνη μεροκάματο. Ο Παύλος κι η Μάγια αναλαμβάνουν το κόστος της κηδείας της αδερφής του Λεωνίδα.

Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν τη σχέση τους. Η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά.

Τετάρτη 12 Ιουνίου, επεισόδιο 44

Η Δεσποινιώ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Βικτωρία γιατί δεν θέλει να δουλέψει ως ένα από τα κορίτσια της Μαρί. Η Αρχοντούλα δεν νιώθει καλά. Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας. Η Ευανθία αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη Διονυσία πως βλέπει. Ο Οδυσσέας αναλαμβάνει το καφενείο, ενώ ο Στράτος βρίσκει αρχαία στη γη του Νάτση.

Ο Τάσος πάει στη Μαρίκα, ψάχνοντας για τη Δεσποινιώ. Η Νέλλα όμως τον διώχνει κι αυτός της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Κοσμά. Η Άννα φαίνεται να ενδίδει στο φλερτ του Κοσμά. Ο Παύλος και η Μάγια θυμούνται τα παλιά, ενώ ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Ερμής έχει μπλέξει.

Ψυχοκόρες

Πέμπτη 13 Ιουνίου, επεισόδιο 45

Η Δεσποινιώ επιστρέφει στη Βικτωρία και συμφωνεί να πάει στη Μαρί. Η Άννα σώζει την Αρχοντούλα που λιποθυμά, αλλά εκείνη, έχοντας βρει κεριά κάτω από το κρεβάτι της, νιώθει πως κάτι κρύβει. Το λέει στη Μαρίκα κι εκείνη με τη σειρά της στη Νέλλα, που ήδη ανησυχεί για την σχέση της Άννας με τον Κοσμά. Η Βασιλική πιάνεται στα χέρια με τη Χριστίνα. Ενώ ο Παύλος και η Μάγια ασχολούνται με την πολιτική, ο Ερμής έχει γίνει μέλος μιας παράνομης στρατιωτικής κοινότητας και καλεί και τον Ιάκωβο.

Η Διονυσία τυραννιέται με το μυστικό της Ευανθίας και η Μαρία προβληματίζεται με τα ξαφνικά δώρα του Στράτου. Η Ευανθία διαβάζει το ημερολόγιο της Φρόσως.

Δείτε το trailer

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

Related Articles

Abarth Telemetry.  Διαθέσιμο σε όλα τα Abarth της νέας σειράς 595

cars

Ford Mondeo. Συνεχίζει υβριδικά!

cars

Maserati: Η “Zéda” σημαίνει το τέλος των GranTurismo και GranCabrio.

cars

Ηλεκτρική “Turbo S” εναντίον αυθεντικής “Turbo S”. Ποια είναι η ταχύτερη;

cars

Opel Universal Charger. Ένας φορτιστής για όλους

cars

Εκκενώθηκε κατάληψη σε κτίριο του δήμου Αθηναίων στο Λόφο Στρέφη

cars

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δίνουμε μεγάλη μάχη» δηλώνει για τη φωτιά στην Κερατέα ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

wp_update-GSkibItV

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού και τρεις υπάλληλοι συνελήφθησαν γιατί έβαζαν στο φαγητό των παιδιών μελατονίνη

cars

Ford. Kαι με 0% επιτόκιο και με 8 χρόνια εγγύηση

cars