CARSNEWS
AUTONEWS

Ψυχοκόρες – Τίτλοι τέλους για τον Ευάγγελο Αρδίτη με ένα συγκινητικό βίντεο

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τον Ευάγγελο Αρδίτη από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». «Αν δεν γίνεται και τα δύο, είναι καλύτερο να σε φοβούνται παρά να σε αγαπούν.» Σε μια παράφραση των λεγομένων του Μακιαβέλι μπορούμε αμέσως να εντοπίσουμε τη νοοτροπία με την οποία έζησε, πορεύτηκε και μεγαλούργησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Ένας άντρας που με μοναδική μακιαβελική μαεστρία χάραζε τη γραμμή της ζωής των μελών της οικογένειάς του, όριζε την τύχη ανθρώπων που βρέθηκαν στον δρόμο του και κατάφερνε να καθορίζει το κοινωνικοπολιτικό τοπίο στη μεταπολεμική και μετεμφυλιακή Ελλάδα με μία του κουβέντα. Σκιώδης αριστοκράτης, αμοραλιστής και διαπλεκόμενος μέχρι το κόκαλο, ο Αρδίτης με κάθε του κίνηση έραβε στα μέτρα του το κοστούμι της εξουσίας και έβρισκε τρόπο να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Ψυχοκόρες

Στο αξιακό του σύστημα επιτρεπόταν η άρση κάθε ηθικού φραγμού, αρκεί να ικανοποιούσε το προσωπικό του συμφέρον. Δύο πράγματα τον ενδιέφεραν πάντα: η «ευτυχία» της κόρης του και η δύναμη της κυριαρχίας, θεωρώντας πως με το δεύτερο θα μπορούσε να πετύχει το πρώτο. Επεδίωκε οι γύρω του να συμμετέχουν ως μαριονέτες σε μια παράσταση που εκείνος κινούσε τα νήματα, αφαιρώντας τους έντεχνα κάθε έννοια ελευθερίας και αυτοδιάθεσης. Για τη Μάγια λειτουργούσε ως ατζέντης, για τον εγγονό του ως φόβητρο και για τον Παύλο ως τύραννος.

Το ειρωνικό του χιούμορ, οι εκλεπτυσμένοι, αλλά ταυτόχρονα βιτριολικοί του σχολιασμοί, και οι διπλωματικές, μα και χειριστικές του προσεγγίσεις ήταν τα χαρακτηριστικά που συνέθεταν το προσωπείο ενός ανθρώπου που τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Μέχρι τη στιγμή που μια σφαίρα, έτσι ξαφνικά, μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και τις βλέψεις του, σταματώντας μια για πάντα τις επόμενες καλοσχεδιασμένες κινήσεις του.

Τον Ευάγγελο Αρδίτη υποδύεται ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Newsbeast έχει μιλήσει για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο για τον Ευάγγελο Αρδίτη

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

Related Articles

Ford Mustang GT4: Πρεμιέρα στο Spa-Francorchamps στις 28 Ιουνίου

cars

Η Renault συνεργάζεται με την Airbus!

cars

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στην ατζέντα

Bury

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Honda Forza. Με περισσότερες επιλογές

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το διεστραμμένο σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί, λέει ο Αλί Χαμενεΐ

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Ford Mustang Mach-E. Η επανάσταση στην αυτοκίνηση

cars

Λήψη μέτρων και συμβουλές οδικής ασφάλειας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

cars