CARSNEWS
AUTONEWS

Κωνσταντοπούλου σε Δ. Μαρκόπουλο: Επιτελείτε για την κυβέρνηση το «διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την παρουσία στη Βουλή του Δημήτρη Μαρκόπουλου που διατέλεσε πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις προσωπικές αναφορές στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ευθέως τον βουλευτή της ΝΔ, ότι επιλέχθηκε για να επιτελέσει το «διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης» και να «αποσοβήσει κάθε στοιχείο που ενοχοποιεί τον πρώην υπουργό Μεταφορών, αλλά και τον πρωθυπουργό», ενώ του καταλόγισε ότι μετέρχεται μεθόδων «μπούλινγκ» και «κατατρομοκράτησης όποιου τολμά να υπερασπίζεται τα θύματα».

Αναφερόμενη στην απομάκρυνσή της από την εξεταστική, είπε ότι η ίδια, ως συνήγορος τριών οικογενειών θυμάτων, ήταν «εχθρός» του κ. Μαρκόπουλου και η παρουσία της αποτελούσε «απειλή» και γι’ αυτό εξαιρέθηκε.

Ενώ τον κατηγόρησε ότι επιλέχθηκε γιατί έχει αποδείξει ότι είναι «ικανός για όλα, για όλες τις δουλειές», για «συγκάλυψη ευθυνών και αίτιων δολοφονίας 57 ανθρώπων».

Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι ο τότε υπουργός Κώστας Αχ.Καραμανλής «κρατάει» τον πρωθυπουργό και έκανε λόγο για «ισορροπία του τρόμου» μεταξύ τους καθώς, όπως είπε, «γνωρίζανε και οι δυο τις ελλείψεις και τους κίνδυνους και αποδέχονταν και οι δυο ότι τραγικά δυστυχήματα πάντα συμβαίνουν, όπως και το ενδεχόμενο αφαίρεσης τόσων ζωών».

Related Articles

Τελευταίο αντίο στον Τάσο Μπιρσίμ – Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Bury

Πού βρίσκεται η ακριβότερη στάθμευση στον κόσμο – 50 ευρώ ακόμη και για 10 λεπτά

cars

Audi. Με πολλές επιλογές plug-in υβριδικών μοντέλων

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/6/2024

Formula 1: Οι άνθρωποι της Red Bull πανηγύρισαν λίγο υπερβολικά και έσπασαν το τρόπαιο που κέρδισαν

cars

Δριμύ κατηγορώ του Αλ Σίσι για το Ισραήλ – «Δεν θέλει κατάπαυση του πυρός στη Γάζα»

cars

Euro NCAP: Διακρίσεις για Ford, Hyundai και Toyota.

cars

Η Maserati Grecale κάνει ντεμπούτο καμουφλαρισμένη.

cars

Βίντεο ντοκουμέντο από τις συμπλοκές των Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο – 12 τραυματίες, οι τρεις σοβαρά

Bury