CARSNEWS
MOTONEWS

Τροχαίο με ένα νεκρό – Μοτοσυκλέτα καρφώθηκε σε κολώνα

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Στατιστικά

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Εμπορικής Προώθησης

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Προβολή προτιμήσεων

Related Articles

Συγκριτικό μεσαίων Adventure – Honda Transalp 750 / KTM 790 Adventure / Suzuki V-Strom 800DE / Yamaha Tenere 700 World Raid

cars

Yamaha NMAX 125 & 155: Άμεσα διαθέσιμα με τιμή από 3.700 €

cars

Αμπελόκηποι: «Ξάπλωσε» μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ για να μην τον πιάσουν!

cars

Εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στο Υπουργείο Εργασίας

cars

Άλλη μια εξωπραγματική δημιουργία από την Curtiss

cars

50 χρόνια γιορτάζει η TZ της Yamaha αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mugello

cars

Η μοτοσικλέτα που θέλει να μοιάζει με… τζετ!

cars

Όλες οι κλειδαριές ABUS στην MPS Μανωλακάκης

cars

Αφιέρωμα – Suzuki 2024

cars