CARSNEWS
MOTONEWS

Όλες οι κλειδαριές ABUS στην MPS Μανωλακάκης

Όλες οι κλειδαριές ABUS στην MPS Μανωλακάκης
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/4/2023

Αν θέλεις να ασφαλίσεις αποτελεσματικά τη μοτοσυκλέτα σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς της MPS Μανωλακάκης και να δεις όλη τη γκάμα της κορυφαίας ABUS.

Η Γερμανική ABUS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς από το 1924 το όνομά της είναι συνώνυμο της ασφάλειας και της προστασίας ζωής και περιουσίας. Η μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε κατασκευάζοντας λουκέτα στο κελάρι του σπιτιού, έχει εξελέγχει σήμερα σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands του χώρου με παρουσία σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από την έρευνα και την εξέλιξη μηχανικών και ηλεκτρονικών λύσεων που κατασκευάζονται σε 3 εργοστάσια στη Γερμανία με γνώμονα το «Η ασφάλεια χτίζεται πάνω στην ποιότητα». Για την ασφάλιση μοτοσυκλέτας η ABUS διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από κλειδαριές, λουκέτα δισκοφρένου με ή χωρίς συναγερμό, πέταλα και αλυσίδες, οπότε σίγουρα θα βρεις τον πιο σωστό τρόπο για να ασφαλίσεις την περιουσία σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όπου κι αν είσαι.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλα είναι  διαθέσιμα στην MPS Manolakakis μαζί με γνήσια και after market ανταλλακτικά, είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή.        

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Το KTM που λέει ευχαριστώ στη… NASA

cars

BS BATTERY και Quartararo συνεχίζουν μαζί για ακόμα 2 χρόνια

cars

Voge 125R: Θα τρέμουν τα παπιά με αυτή τη μοτοσυκλέτα

cars

Το «γεια σου» μηχανάκι που απέδωσε ένα ολλανδικό startup

cars

Video – Γιατί «γεμίσαμε» δικύλινδρους εν σειρά και γιατί η KTM ίσως έχει τον καλύτερο

cars

Έρχεται έκδοση του Hornet με φέρινγκ;

cars

Κρήτη – Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή

cars

Οι όροι του Διαγωνισμού των 5 σετ ελαστικών μοτοσικλέτας του carandmotor.gr

cars

Δύο θανατηφόρα τροχαία τα ξημερώματα στην Αττική: Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι – Κατέληξε 21χρονη στον Ασπρόπυργο

cars