CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο DS έχει πληθώρα νέων τεχνολογιών και «χαρίζει» αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία

Η πρώτη γενιά του DS 7 παρουσιάστηκε το 2017 στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας όλα όσα γνωρίζαμε για την Premium C-SUV κατηγορία. Το εντυπωσιακό μοντέλο κατάφερε να παρουσιάσει μια διαφορετική οπτική, που ενσωματώνει στα παραπάνω την γαλλική «savoir-faire» στην πολυτέλεια, την αισθητική και την τεχνολογική καινοτομία.

Το νέο DS 7 διαθέτει πληθώρα νέων τεχνολογιών για αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και μια νέα δυναμική σχεδίαση. Όλα αυτά, διατηρώντας αναλλοίωτα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά από την πρώτη του κιόλας έκδοση. Μέσα από τους νέους, εξελιγμένους από την DS Performance, ηλεκτρικούς κινητήρες E-Tense 4×4 360, (plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με προηγμένο σύστημα τετρακίνησης), τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου, το νέο DS 7 μπορεί να πάει παντού με πρωτόγνωρη άνεση.

Στο νέο μοντέλο, οι κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό, εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, σημεία που το διαφοροποιούν τόσο από τον προκάτοχό του, όσο και από τον ανταγωνισμό.

Το εσωτερικό είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με κάθε λεπτομέρεια να προσθέτει αξία στη συνολική εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης που προσφέρει το νέο DS 7.

Από την αρμονία των γήινων τόνων στο στυλ Bronze Harmony και το sporty Basalt μέχρι το δυναμικό Alcantara Noir και το υπερπολυτελές Opera, το νέο DS 7 καθρεφτίζει το στυλ και την προσωπικότητα του οδηγού του χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην απαιτητική επιλογή των υλικών και στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η ραφή pearl στις εσωτερικές επενδύσεις, το ανάγλυφο μοτίβο guilloché «Clousde Paris» στο εσωτερικό φινίρισμα που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία, καθώς και η τεχνοτροπία «bracelet» στο δέρμα Nappa του εσωτερικού Opera – όλες ειδικές τεχνικές που πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της DS Automobiles.

Επίσης, το νέο DS 7 στις εκδόσεις Rivoli και Opera, προσφέρει την ευκαιρία στους οδηγούς να απολαύσουν μια ακόμα νότα πολυτέλειας μέσα από τον ενσωματωμένο χρονογράφο B.R.M R180, ο οποίος σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρία B.R.M Chronographes, αποκλειστικά για τη DS Automobiles.

Η έναρξη της διάθεσης του κορυφαίου νέου μοντέλου της DS Automobiles, ξεκίνησε στη χώρα μας πρόσφατα.

Related Articles

Audi TTS competition plus. Ακόμη πιο σπορ

cars

Ford – Mε πέντε χρόνια εγγύηση

cars

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Golf GTI;

cars

Νέο Audi Α3 Sportback. Διαθέσιμο από 22430 Ευρώ

cars

Ford Ranger Raptor. O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς

cars

Koenigsegg “Mission 500”. Με το βλέμμα στα 500 km/h…

cars

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της νέας Mercedes SL Roadster.

cars

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti. Συνδυάζει χαρακτηριστικά

cars

Jeep. Με μακρά και σημαντική ιστορία

cars