CARSNEWS
AUTONEWS

Πένθος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Μιχάλης Φωτίου, ιστορικό στέλεχος της ΠΑΕ

Ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη του Ολυμπιακού για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Μιχάλης Φωτίου, πέθανε το Σάββατο (6/4) σε ηλικία 85 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ήταν στους Ερυθρόλευκους, των οποίων υπήρξε πιστός «στρατιώτης», προσφέροντας τις υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις. Ο Φωτίου αρχικά ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη συνέχεια διευθυντής της ΠΑΕ, έχοντας ζήσει την εποχή του Σταύρου Νταϊφά, στη συνέχεια τα πέτρινα χρόνια και μετά την αναγέννηση και την επιστροφή στους τίτλους με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο «καπετάνιος», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, έζησα πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, ευχάριστα και δυσάρεστα, τώρα όμως τα νέα είναι… μόνο δυσάρεστα για όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, αφού έφυγε από τη ζωή.

Ο Μιχάλης Φωτίου έδωσε για μήνες μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής και το Σάββατο (6/4) έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια, με την κηδεία του να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (8/4, 13:30) στον Άγιο Γεράσιμο του Σχιστού.

Related Articles

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Volvo. Πέρασε τη γραμμή παραγωγής το αμιγώς ηλεκτρικό  XC40 Recharge

cars

Σαν σήμερα 13 Μαΐου: Πριν 141 χρόνια γεννιέται ο Γεώργιος Παπανικολάου, χάρη στον οποίο έχουν σωθεί εκατοντάδες χιλιάδες ζωές γυναικών

cars

Αταμάν: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ο Ερντογάν είδε το ματς και μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου

Bury

Tesla Model S v Porsche Taycan. Η μάχη των ταχύτερων ηλεκτρικών!

cars

Nissan. Φροντίζει για το After Sales Service

cars

Μαίνεται η φωτιά στο Λασίθι – Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από τέσσερις οικισμούς

Bury

Εκκενώθηκε η πίστα της Ίμολα λόγω πλημμύρας, μέρες πριν από το Grand Prix της Formula 1

cars

Jeep Renegade 4xe & Compass 4xe. Έτοιμα τα plug in hybrid μοντέλα

cars