CARSNEWS
AUTONEWS

Μπαλτάκος για τελικό: Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο, ο Άρης ήθελε

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η έλλειψη καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οδηγεί σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Related Articles

Sym Joymax Z+ 250. Ανανεωμένο

cars

Δραστικά διαφορετικό το νέο Hyundai i20.

cars

Η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid είναι ένα υβριδικό 699 ίππων!

cars

Καπερνάρος για δολοφονία Λυγγερίδη: «Οργανωμένα, μεθοδευμένα, εμπνευσμένα και αποφασισμένα χτύπησαν εναντίον της αστυνομίας»

Bury

Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση

cars

Η διπλή απόφαση του ΣτΕ «πάγωσε» την αγορά ακινήτων – Μεγαλώνει το «κίνημα» των δήμων ενάντια στον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό

cars

Όχημα «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπάρες στην παλαιά Ε.Ο. Αθηνών

cars

FCA e-Mobility. Η ηλεκτροκίνηση στα χέρια των νέων

cars

Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία

Bury