CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπόσχεται να επιστρέψει με μετάλλιο από το Παρίσι ο Τεντόγλου – «Μου αρέσει σαν όνειρο το 8,75μ»

«Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι» δεσμεύτηκε πρώτα στον εαυτό του και έπειτα στο κοινό, ο Μίλτος Τεντόγλου, λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Έλληνας ολυμπιονίκης ανέφερε: «Είναι άλλο επίπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μπορεί να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής Ευρώπης, να κερδίζεις παντού, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι άλλος αγώνας, θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις και να επικρατήσεις εκεί πέρα.

Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έβλεπα και τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ καλοί και πήγαινα απλά για το μετάλλιο. Η πεποίθηση για το χρυσό μετάλλιο μου εκείνη τη μέρα του τελικού. Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι! Αλλά για την πρώτη θέση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το 2021 στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλεγα μέσα μου ένα αλματάκι χρειάζεται για να νικήσω, ένα 8.25μ., θα ήταν χαζομάρα να μην το καταφέρω».

«Πάντα θέλω να κάνω ρεκόρ, αυτό είναι στο μυαλό μου. Και να μην κάνω ρεκόρ θα ήθελα ένα 8,50μ., ένα 8,55μ.. Εμένα σαν όνειρο – επίδοση μου αρέσει το 8,75μ. γιατί θα είμαι νούμερο 5 όλων των εποχών» ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου

Related Articles

Εργαζόμενοι των Μουσείων του Βατικανού καταγγέλλουν προβληματικές συνθήκες εργασίας και ζητούν άμεση βελτίωσή τους

Bury

Ο τελικός του Champions League στο MEGA – Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο 1η Ιουνίου

Bury

Αυτό είναι το Renault Kiger για την Ινδία.

cars

Κασσελάκης: Μια μαγική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ και για τον Παναθηναϊκό

Bury

Mini John Cooper Works GP. Το ταχύτερο Mini παραγωγής στην ιστορία!

cars

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στη θάλασσα σε Ρόδο, Γύθειο, Ραφήνα και Κατερίνη

cars

My Man Can: Η Κατερίνα Καραβάτου και οι παίκτες του νέου Power of Love «εισέβαλαν» στο πλατό

Bury

Η Aston Martin Vantage Roadster έχει την ταχύτερη οροφή στον κόσμο!

cars

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι απαντά στην ερώτηση για την ηλικία της

Bury