CARSNEWS
AUTONEWS

Σκληρές μονομαχίες στο Survivor – Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 30/5 με μια απόχρωση, συγκίνηση αλλά και μασάζ με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να αποχαίρεται το παιχνίδι επιβίωσης.

Στην αρχή του ριάλιτι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας χαλάρωσαν με μασάζ και πρωινό μετά το έπαθλο που κέρδισαν και πήραν δυνάμεις μιας που τα περιθώρια όλο και στενεύουν ώστε να ανακηρυχθεί κι ο νικητής του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας ξέσπασαν σε κλάματα αφού βρίσκονται ήδη αρκετές εβδομάδες μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους με την Κατερίνα Δαλάκα να παραδέχεται πως έχει κουραστεί ψυχικά.

Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στην αναμέτρηση με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει αλλά οι Μπλε ήταν καλύτεροι και κέρδισαν με σκορ 8-5 κι εκείνοι ήταν αυτοί που είδαν βίντεο των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιό του νησιού για τις μονομαχίες των υποψήφιων προς αποχώρηση, Κατερίνα Δαλάκα, Δώρα Νικολή, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός πάλεψαν με νύχια και δόντια να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι με τελευταία και πιο κρίσιμη μονομαχία μεταξύ της Δώρας και του Γιώργου με τον δεύτερο να χάνει και να αποχαιρέτα το Survivor: «Δεν θα πω αντίο, θα πω εις το επανιδείν» είπε ο ίδιος.

Related Articles

Ελβετία – Γερμανία 1-1: Στο 92′ πήραν την 1η θέση τα Πάντσερ

cars

Οι ΗΠΑ αυξάνουν τα μέτρα κατά των διακινητών μεταναστών στη ζούγκλα του Νταριέν

Bury

Πλησιάζει, ριζικά διαφορετικό το νέο Opel Astra.

cars

Lexus RZ Sport Concept – Με πολύ ύφος και άγρια διάθεση!

cars

Ο καιρός σήμερα: 12/5/2024

Bury

Σαν σήμερα 14 Ιουνίου: Η Ελλάδα κερδίζει το Ευρωμπάσκετ του 1987 – Ένα θρίαμβος που δεν ξεχάστηκε ποτέ

Bury

Dacia Duster Pick-Up. Δυστυχώς, αποκλειστικά στη Ρουμανία.

cars

Αudi RS7 Sportback. Προκλητικό

cars

Dacia Duster 1.3 TCe 150 PS. Αποκάλυψη

cars