CARSNEWS
AUTONEWS

Κι ο Ισπανός Ντιέγκο Αλόνσο σε πρώτο πλάνο μαζί με τον Αγκίρε για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός περιμένει ακόμη την οριστική απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι όμως τα περιθώρια συνεργασίας τους στενεύουν και η ομάδα του Τριφυλλιού άρχισε να εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του.

Εκτός απ’ τον Μεξικανό, Χαβιέ Αγκίρε με μακρά θητεία μεταξύ άλλων στους πάγκους της Εθνικής Μεξικού, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Οσασούνα, της Εσπανιόλ, της Πατσούκα, Λεγανιές και Μοντερέι, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και καιρό κι εξετάζεται προσεκτικά απ’ τους «πράσινους» (έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τη Μαγιόρκα), στο «τριφύλλι» έχουν σε πρώτο πλάνο και το όνομα του Ουρουγουανού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο 49χρονος τεχνικός πολύ καλή πορεια στο Μεξικό με τις Πατσούκα (2014-2018, πρωτάθλημα 2016, Champions League CONCACAF το 2017) και Μοντερέι (Champions League CONCACAF του 2018) κι ακολούθως πέρασε απ’ τον πάγκο της Ίντερ Μαϊάμι, προτού συνεργαστεί με την ομοσπονδία της Ουρουγουάης. Οδήγησε τη «σελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο διαδέχθηκε τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της Σεβίλης.

Αποχώρησε απ’ τους Ανδαλουσιάνους τον περασμένο Δεκέμβριο και παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με τον Παναθηναϊκό να έχει στρέψει τη προσοχή του (και) στη δική του περίπτωση, έχοντας κάνει μαζί του τον πρώτο κύκλο επαφών (όπως και με τον Αγκίρε), εφόσον οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο» η συζήτηση με τον Σάρι.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Και το Hyundai Kona N δοκιμάζεται στο Nurburgring!

cars

Νέο Ford Puma. Eκκίνηση παραγωγής

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 21/4/2024

cars

Το Jeep Gladiator XMT είναι έτοιμο για μάχη.

cars

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric. Απολαυστικό και περιβαλλοντικά φιλικό

cars

Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200;

cars

Στις Βρυξέλλες ο Κωστής Χατζηδάκης για το Eurogroup και το ECOFIN

cars

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος για FIAT, AlfaRomeo, Abarth, Jeep και FIATProfessional

cars

Δανάη Μπάρκα: Έχει τύχει να είμαι σε κοινή παρέα ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει απιστία

Bury