CARSNEWS
AUTONEWS

Τέρης Χρυσός: Με υπνώτισε παραψυχολόγος και άρχισα να μιλάω γερμανικά χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη

Ο Τέρης Χρυσός φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/06 στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» όπου ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και την ασχολία του με τη μεταφυσική.

«Πέρασα πάρα πολλά στη ζωή μου και δύο φορές κινδύνεψα να μην είμαι πια κοντά σας. Πριν από 3-4 χρόνια έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με τρία bypass και αλλαγή βαλβίδας. Το ξεπέρασα. Πρόπερσι έπαθα πνευμονία από το 4ο εμβόλιο του κορονοϊού. Πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν χάλια αλλά επανήλθα», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Τραγουδάω ενεργά 66 χρόνια. Βγήκα το 1959 στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Τόλη Χάρμα. Είχε έρθει και μία νέα κοπέλα τότε να τραγουδήσει, ήταν η Μαρινέλλα», είπε στη συνέχεια ο ίδιος αναφερόμενος στα πρώτα του μουσικά βήματα.

«Από τους νεότερους καλλιτέχνες μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την παραδέχομαι, είναι ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα. Είναι η μόνη, κατά τη γνώμη μου, που έχει προδιαγραφές σταρ», παραδέχτηκε ο Τέρης Χρυσός αποκρινόμενος σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Όταν κάνω έναν απολογισμό της σταδιοδρομίας μου, βλέπω ότι έκανα τεράστιες προσπάθειες. Θυμάμαι να με σηκώνουν μαζί με το αυτοκίνητο και να με μετακινούν 150 μέτρα παρακάτω, επειδή ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα», θυμήθηκε σε άλλο σημείο ο ερμηνευτής.

«Με υπνώτισε ο παραψυχολόγος με 200 άλλα άτομα μπροστά μου και άρχισα να μιλάω γερμανικά χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη. Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν κάποιος Χανς Γκρούνερ στη Βιέννη και σηκώνομαι να ξιφομαχήσω για την κοπέλα που αγαπούσα και τη διεκδικούσε κάποιος άλλος και τραυματίστηκα», περίγραψε χαρακτηριστικά ο Τέρης Χρυσός στην παρουσίαστρια για τη σχέση του με τη μεταφυσική.

Related Articles

Το τελευταίο αντίο στον θρυλικό “σκαραβαίο” είναι και το πιο συγκινητικό.

cars

Audi: Μόνο quattro για τα RS μοντέλα!

cars

Stock Center. Με, εγγυημένα, καλές προσφορές

cars

Νέο σπορ μοντέλο από τη Subaru;

cars

Η Ολυμπία Οδός συμμετέχει στην Εβδομάδα Ασφάλειας των Παραχωρήσεων VINCI

cars

Τα άγνωστα Ζαγοροχώρια που θα σε κάνουν να «κολλήσεις»

cars

Οι κατασκευαστές βλέπουν επανεκκίνηση τον Μάιο…

cars

Η Aston Martin Vantage Roadster έχει την ταχύτερη οροφή στον κόσμο!

cars

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars