CARSNEWS
AUTONEWS

Δέκα μέλη της οικογένειας του αρχηγού της Χαμάς Χανίγια σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Η Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας στη λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε το θάνατο δέκα μελών της οικογένειας του αρχηγού της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, τα οποία σκοτώθηκαν σήμερα από πλήγμα του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό προσφύγων στην πόλη της Γάζας.

«Ένας αριθμός μαρτύρων εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από τα συντρίμμια», δήλωσε ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας, διευκρινίζοντας ότι η αδελφή του αρχηγού της Χαμάς, η Ζαχρ Χανίγια, είναι μεταξύ των νεκρών από το πλήγμα στον καταυλισμό του Σάτι. «Δυσκολευόμαστε να βρουμε τα θύματα επειδή δεν έχουμε εξοπλισμό και καύσιμα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άλλοι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλ-Άχλι της Γάζας.

Ερωτηθείς από το γαλλικό πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Η Volkswagen επενδύει στο Wolfsburg

cars

Skoda Kushaq. Ένα μικρό SUV για την Ινδία.

cars

Νέο Ford Kuga. Διαθέσιμο με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών!

cars

Με ελληνικές σημαίες και φορώντας τα μπουρνούζια τους ευχήθηκαν «καλή Σαρακοστή» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης

cars

Νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ: Οι αλλαγές για τους γιατρούς – Τι προβλέπει για ιδιωτικά ιατρεία, εμβολιασμούς

Bury

Νίκος Αναδιώτης: Δεν σχολιάσατε κάποιο τραγούδι αλλά κάποιες εμφανίσεις όπως το non binary παλικάρι από την Ελβετία

cars

Jeep. Έγινε 80 ετών και το γιορτάζει

cars

Η Porsche εξελίσσει ένα ηλεκτρικό σύστημα με 4 ηλεκτροκινητήρες!

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Πρώτα η ασφάλεια

cars