CARSNEWS
AUTONEWS

Η Nike και η Hyperice μόλις κυκλοφόρησαν ένα αθλητικό παπούτσι υψηλής τεχνολογίας

Η Nike συνεργάστηκε με τη Hyperice και μόλις κυκλοφόρησαν ένα ιδιαίτερο αθλητικό παπούτσι που αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υποσχόμενο να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία τον κάτοχο του.

Το Nike x Hyperice θεωρητικά απευθύνεται μόνο σε αθλητές και βοηθάει στην αποκατάσταση μετά την έντονη άσκηση, αλλά και στην προετοιμασία του σώματος για το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί. Ωστόσο, απευθύνεται και στον απλό κόσμο και γενικά στους λάτρης των σπορ.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και η τιμή του παραμένει άγνωστη, ενώ το νέο παπούτσι θα κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα φορεθεί από τους αθλητές και αθλήτριες των ΗΠΑ.

Οι σχεδιάστριες εταιρείες σε ανάρτηση που έκαναν στα social media, έγραψαν το εξής:

«Η Nike και η Hyperice παρουσίασαν μια νέα φορητή τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να κάνει μασάζ και να υποστηρίζει τα πόδια και το σώμα των αθλητών.

Το παπούτσι Nike x Hyperice προσφέρει θερμότητα και δυναμικό μασάζ συμπίεσης αέρα, παρέχοντας τόσο ζεστασιά όσο και στοχευμένη πίεση για να βοηθήσει στην αποκατάσταση».

Το Interesting Engineering έγραψε σε δημοσίευμα πως οι ιδιοκτήτες του παπουτσιού χρησιμοποιώντας θερμοηλεκτρικούς ψύκτες μπορούν να ελέγχουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία, χωρίς να βασίζονται σε παγοκύστες ή υγρά.

Επίσης, μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμότητα με τη συμπίεση ξεχωριστά και στα δύο παπούτσια, αλλά και να αλλάξουν τα στοιχεία με ευκολία, ώστε να προσαρμόσουν τις δυνατότητες του υποδήματος στις εκάστοτε εναλλαγές του προγράμματός τους.

Φωτογραφίες από το νέο παπούτσι:

Related Articles

Δύο τραυματισμοί και μια σύλληψη μετά από συμπλοκή για κτηματικές διαφορές στην Ξάνθη

cars

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 33χρονη στη Θεσσαλονίκη – Τη χτύπησε και αποπειράθηκε να τη βιάσει

cars

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i20 N για το WRC 2024

cars

Nissan Leaf e+ concept. Ένα πειραματικό hot-hatch με 4WD και 308 ίππους!

cars

Jeep Renegade 4xe & Compass 4xe. Διαθέσιμα και στη χώρα μας με σημαντικά πλεονεκτήματα

cars

Πλήρης ανανέωση για το Mazda 2: Νέα εξωτερική εμφάνιση και αναβαθμισμένο εσωτερικό

cars

Απολογούνται σήμερα οι πρώτοι 10 για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη – Αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών

cars

Η Porsche γυρνά οριστικά σελίδα στην 911.

cars

Από τα €66.640 το Peugeot 508 PSE στη Γερμανία!

cars