CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i20 N για το WRC 2024

Η Hyundai Motorsport αποκάλυψε τα χρώματα του i20 N Rally1, με το οποίο η ομάδα ελπίζει ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA το 2024. Με κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι την έναρξη του Ράλλυ Μόντε-Κάρλο (25-28 Ιανουαρίου), η Hyundai είναι η τελευταία κορυφαία ομάδα που θα παρουσίασε το «όπλο» της για το 2024.

Η βαφή, η οποία περιλαμβάνει αρκετές αναβαθμίσεις, διατηρεί το χαρακτηριστικό μπλε και πορτοκαλί χρώμα της και αποτίει επίσης φόρο τιμής στη 10ετή στρατηγική συνεργασία της ομάδας με τον χορηγό Shell.

Ο Ott Tänak και ο Thierry Neuville θα αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες της χρονιάς, συνοδευόμενοι από τον Andreas Mikkelsen που επιστρέφει στη Hyundai στο Μόντε Κάρλο την επόμενη εβδομάδα. Ο Ισπανός Dani Sordo και ο Φινλανδός Esapekka Lappi θα εναλλάσσονται με τον Mikkelsen καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Φέτος, θέλουμε να στοχεύσουμε σε πιο συχνές νίκες, κάτι που ελπίζουμε να επιτύχουμε με την ανανεωμένη σύνθεση των οδηγών μας και το βελτιωμένο i20 N Rally1 Hybrid», δήλωσε ο πρόεδρος της Hyundai Motorsport και επικεφαλής της ομάδας Cyril Abiteboul. «Η επιτυχία το 2024 θα είναι η εστίασή μας και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τα κατάλληλα μέσα για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Επιπλέον, έχουμε επίσης ένα σχέδιο που κοιτάζει προς τα εμπρός για το 2025 και το 2026, το οποίο σκοπεύουμε να εκτελέσουμε», πρόσθεσε.

Related Articles

Η Χεζμπολάχ κατέρριψε ισραηλινό drone στο νότιο Λίβανο

Bury

Ο Sébastien Loeb οδηγεί για την Cupra

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Hyundai Motorsport. Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό αγωνιστικό της αυτοκίνητο

cars

Yokohama. Δοκιμές  σε εσωτερική επιφάνεια πάγου

cars

Sym Joymax Z+ 250. Ανανεωμένο

cars

Cupra Leon. Διαθέσιμο και ως “καυτό” υβριδικό με 245 ίππους!

cars

Ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές για το Bloodhound στη Ν. Αφρική.

cars

Bridgestone Potenza Sport. Υψηλών επιδόσεων

cars