CARSNEWS
F1 & RACES

Το αινιγματικό βίντεο της McLaren που αναστάτωσε το ίντερνετ (vid)

Η βρετανική ομάδα της Formula 1 βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να στρέψει πάνω της όλη την προσοχή των φίλων του σπορ στα social media.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε γεμάτη εξελίξεις στον κόσμο της Formula 1. H Mercedes-AMG «μπήκε» στο χορό ανακοινώνοντας την ημερομηνία παρουσίασης της W15. Σειρά είχε η Alpine, η οποία θα κάνει διπλή παρουσίαση των κορυφαίων αγωνιστικών της προγραμμάτων για το 2024.

Στη Red Bull Racing φαίνεται πως… ζήλεψαν και ήθελαν με τη σειρά τους λίγη δημοσιότητα. Ανακοίνωσαν λοιπόν το πρώτο «ραντεβού» με την RB20, ωστόσο η ανακοίνωσή τους επισκιάστηκε από τη McLaren.

Ο λογαριασμός της βρετανικής ομάδας στο Instagram «άδειασε» ξαφνικά και αμέσως δημοσιεύθηκε ένα βίντεο με φόντο τη νέα αεροσήραγγα και το σλόγκαν: «Whatever it Takes». Αυτό δημιούργησε μεγάλα ερωτηματικά στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, ενώ στο X (πρώην Twitter) δημοσιεύθηκε ένα διαφορετικό βίντεο με πρωταγωνιστή έναν… προβολέα.

pic.twitter.com/57mygRGUnB

— McLaren (@McLarenF1) January 15, 2024

Τα ερωτηματικά άρχισαν να πληθαίνουν ενώ και η φωτογραφία προφίλ άλλαξε επίσης. Έτσι ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας μέχρι να γίνει η επόμενη ανάρτηση.

Που λογικά θα αφορά την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της McLaren για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024.

Η McLaren δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων στο οποίο εμφανίζει διάφορους τίτλους ειδήσεων και εφημερίδων που κάνουν λόγο για κρίση και απογοήτευση στη McLaren. Προφανώς και αναφέρονται στο κακό ξεκίνημα του 2023, με το κλιπ να καταλήγει μέσω μιας αφήγησης γεμάτη νόημα στο σύνθημα: «Whatever it Takes».

Αυτό είναι το νέο σλόγκαν της McLaren η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1 και θέλει να μας δημιουργήσει ενθουσιασμό για το τι ετοιμάζει για το 2024. Το μόνο που έλειπε από το βίντεο ήταν η ημερομηνία παρουσίασης του φετινού της μονοθεσίου, κάτι που ωστόσο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

2024. Whatever it Takes. 🧡#WhateverItTakes pic.twitter.com/o4F3u7iGqv

— McLaren (@McLarenF1) January 15, 2024

Φωτογραφίες: McLaren

Related Articles

F1 GP Μπαχρέιν: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1

cars

Το νέο μονοθέσιο της πρωταθλήτριας Mercedes

cars

Brad Pitt: Oδηγεί αγωνιστικό αυτοκίνητο στο βρετανικό γκραν πρι για τη νέα ταινία της Formula 1

cars

«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)

cars

Deal 3,6 δισ. λίρες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό: Η Liberty Media (Formula 1) αγοράζει το MotoGP

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

cars

F1: Αλλαγή ισορροπιών για έκτη φορά φέτος!

cars

Bugatti: «Η νέα Bolide των 1.600 ίππων είναι ταχύτερη από μονοθέσιο της F1»

cars