CARSNEWS
F1 & RACES

Brad Pitt: Oδηγεί αγωνιστικό αυτοκίνητο στο βρετανικό γκραν πρι για τη νέα ταινία της Formula 1

Ο Brad Pitt φόρεσε ένα αγωνιστικό κοστούμι και περπάτησε στο δίκτυο με πραγματικούς οδηγούς της Formula 1 (F1) για να γυρίσει τη νέα του ταινία στο Βρετανικό Γκραν Πρι την Κυριακή.

Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Damson Idris , ο Brad Pitt ο οποίος έχει επιλεγεί ως βετεράνος οδηγός F1 στην ταινία, φορούσε ένα άσπρο και μαύρο αγωνιστικό κοστούμι με το λογότυπο της φανταστικής ομάδας τους APXGP. 

«Καλώς ήρθατε στο grid, APXGP 👀#F1», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός Instagram για τη Formula 1 μαζί με μια σειρά από στιγμιότυπα της φανταστικής ομάδας στο grid — με τον Brad Pitt και τον Damson Idris, να στέκονται δίπλα σε οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού παγκόσμιου πρωταθλητή F1, Max Verstappen. και τον Carlos Sainz της Ferarri. 

Ο Pitt κινηματογραφήθηκε επίσης να οδηγεί στην πίστα για την ταινία και παραδέχτηκε ότι ένιωθε «λίγο ζαλισμένος» μετά τη γεμάτη αδρεναλίνη οδήγηση μπροστά σε 140.000 θαυμαστές του αγώνα στην πίστα Silverstone στο Northamptonshire.

«Πρέπει να πω ότι είναι απλά υπέροχο που βρίσκομαι εδώ», είπε ο Brad Pitt στον παρουσιαστή του Sky Sports F1 Martin Brundle. 

«Ακούστε, ήταν όλα υπέροχα, εννοώ ότι η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική, απλά για να γίνω μέρος της με αυτόν τον τρόπο και να πούμε την ιστορία μας, όλοι ήταν πολύ ωραίοι μαζί μας. Όλες οι ομάδες μας έχουν ανοίξει τις πόρτες». 

«Θα είναι πολύ καλό», πρόσθεσε για την ταινία. «Θα είμαι εδώ μέχρι να με διώξουν γιατί μου αρέσει. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε άντρα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Related Articles

From tweaked headrests to new floors: China’s F1 updates in full

cars

Ο Hamilton «κάρφωσε» τον Verstappen

cars

F1: Πότε ξεκινούν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων

cars

F1 Vlog με guest star τον Πέτρο Πολυχρονίδη (video)

cars

Bugatti: «Η νέα Bolide των 1.600 ίππων είναι ταχύτερη από μονοθέσιο της F1»

cars

Ποιον εκβιάζει η Mercedes;

cars

F1: Το Zandvoort εντός μέχρι το 2025-Ανακοινώθηκαν τα sprint του 2023

cars

Δε θα γίνει το GP Αυστραλίας!

cars

Σαν Σήμερα: Ο πρώτος τίτλος του Χάμιλτον με τη Mercedes (vid)

cars