CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Πότε ξεκινούν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων

Οι ομάδες της Formula 1 έχουν αρχίσει να ενημερώνουν για τις ημερομηνίες αποκάλυψης των νέων μονοθεσίων τους.

Top Gear TEAM

Ferrari Interlagos 2023

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας των παρουσιάσεων των νέων μονοθεσίων για τις ομάδες της F1, όπως εξάλλου συνηθίζεται. Το 2024 θα είναι η μεγαλύτερη αγωνιστική περίοδος στην ιστορία του σπορ και οι ημερομηνίες έχουν πιεστεί αρκετά, ωστόσο όπως φαίνεται από τις τρεις πρώτες ομάδες που ανακοίνωσαν τις σχετικές ημερομηνίες, το πλήθος των παρουσιάσεων θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Williams New Year 2024

Μέχρι στιγμής λοιπόν γνωρίζουμε πως η Williams θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 5 Φεβρουαρίου και την ίδια ημερομηνία έχει επιλέξει η Sauber που μετά την Alfa Romeo εποχή θα πρέπει να την συνηθίσουμε ως Stake F1

Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συγκεντρώνει η Ferrari, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της F1. Η Scuderia θα παρουσιάσει το δικό της μονοθέσιο στις 13 Φεβρουαρίου.

Stake F1 Sauber Logo

Οι δοκιμές για τη νέα σεζόν της F1 ξεκινούν στο Μπαχρέιν στις 21 Φεβρουαρίου, πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου. Όπως συνέβη και  πέρσι με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα μάλλον την Red Bull, έτσι και φέτος δεν θα δούμε τεράστιες αλλαγές. 

Θα αρκεστούμε σε νέα χρώματα και νέους χορηγούς σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά κατά βάση σε αυτό το σκέλος αναμένεται μια χρονιά σταθερή από πέρσι. Κάτι που επίσης συμβαίνει και στις μεταγραφές, αφού θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Formula 1 που δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή προσώπων στις συνθέσεις που θα βρεθούν στον πρώτο φετινό αγώνα, σε σχέση με τον τελευταίο περσινό.

Related Articles

F1 GP Ουγγαρίας: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1 (video)

cars

F1 GP Αυστρίας: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP3

cars

TV (26/8): Πού θα δείτε Καρμιώτισσα-Ομόνοια, Οθέλλος-Ανόρθωση, Ιορδανία-Ελλάδα Μουντομπάσκετ και δράση στην υπόλοιπη Ευρώπη – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

«Ferrari»: Η νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Άνταμ Ντράιβερ

cars

Κοντά στην ανανέωση ο Λεκλέρ με τη Ferrari – Τι ισχύει με την περίπτωση του Σάινθ

cars

Θα μείνει στη McLaren o Carlos Sainz;

cars

Ποια αφεντικά στην F1 κινδυνεύουν με απόλυση;

cars

Ferrari’s first major updates of 2024

cars

Μη βιαστείς να δικάσεις τη Ferrari

cars